DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

vineri, 13 februarie 2015

LACRIMI DIN SOARE

Am revăzut filmul cu Bruce Willis

Chiar aseară. Şi nu ştiu de ce, gândul m-a dus chiar aici...
E vorba de Zolty (puteţi citi povestea lui accesând link-ul), un blogger care îmi pare a fi un erou cel puţin la fel de mare ca şi personajul interpretat de actorul menţionat mai sus. Vă spun imediat şi de ce.
"Zolty suferă de distrofie musculară congenitală, motiv pentru care nu poate desfăşura toate activităţile pe care le desfăşurăm noi. Chiar şi atunci când scrie pe blog face asta folosind doar un deget, pentru că boala nu-i permite mai mult"
Nu ştiu, dar nu cred că are destui bani. Cu toate acestea, a ales să doneze acel scaun electric, după ce a primit altul mai performant. Însă, există o mică problemă. Are acumulatorii duşi şi trebuiesc alţii. Care costă în jur de 1500 de lei. Şi mai este nevoie şi de un transport prin curier. Ce nu ar fi greu de realizat dacă se găseşte o persoană inimoasă prin conducerea firmei. Până la urmă, există şi o reclamă care ne spune ceva de transport gratuit către client. Bănuiesc că o ştiţi cu toţii. Şi nu cred că nu s-ar implica. Cam atât cu ceea ce trebuie la acest moment.
Sper din tot sufletul să existe propuneri de sponsorizare pentru a putea face utilă această donaţie.
Propunerile de sponsorizare se centralizează pe mail, la [email protected] şi tot de acolo primiţi toate lămuririle, indicaţiile şi tot ce este necesar.

Acesasta este donaţia

Să dea Dumnezeu să se poată folosi cineva de acest gest de omenie cât mai curând. "Cineva" care are cu adevărat nevoie.

12 comentarii:

 1. Gestul lui Zolty nu ma surprinde, cu atat mai mult ca vine tocmai dupa o astfel de experienta resimtita pe pielea mea ... nu vreau sa intru in amanunte, ideea care voiam s-o subliniez e ca aceste persoane simt mult mai bine ceea ce inseamna sa dai/daruiesti ... noi majoritatea trecem prin asta cu impresia ca "le meritam" ... cand colo, nimic nu merge pe merit ... toate se rezuma la iubire (intelegeti-o cum doriti)
  Zolty si toti cei ca el sunt de admirat.

  RăspundețiȘtergere
 2. Interesanta comparatie! Chiar se potriveste, Zolty e un luptator.

  RăspundețiȘtergere
 3. Un gest superb, greu de comparat cu ceva. Pentru ca fiecare gest de generozitate este unic.

  RăspundețiȘtergere
 4. Gestul lui Zolty este emoţionant. Îi doresc să fie înconjurat de oameni dragi şi de multă iubire.

  RăspundețiȘtergere

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !