DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

joi, 5 martie 2015

AVERTIZARE!

Magazinul lenjeriipat-outlet.ro

A fost clonat.
Pentru că am scris pentru două sau trei campanii ale lor, la care spre ruşinea mea n-am câştigat, articolele mele rămânând totuşi destul de citite, vreau să vă atrag atenţia. Nu de alta dar mi-ar părea rău să fiţi înselaţi."Am observat că au apărut mai multe magazine online care se denumesc Lenjerii de pat Outlet sau forme asemănătoare magazinului nostru.

Nu vă lăsaţi induşi în eroare! Dorim să vă avertizăm ca înainte să transmiteţi comanda să verificaţi denumirea companiei ce administrează magazinul online.
Compania SC ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL este societatea reală ce administrează această pagină de Facebook precum şi magazinul online Lenjerii de Pat Outlet.
Cumpărând produse din magazinele online administrate de ALEGRIA ONLINE SHOPS beneficiaţi de GARANŢIE, FACTURĂ FISCALĂ şi GARANŢIA TUTUROR DREPTURILOR CONFERITE DE CONDIŢIILE COMERŢULUI LA DISTANŢĂ!
Pentru a vedea termenii şi condiţiile comerciale, precum şi datele complete ale companiei şi dreptul de a prelucra date cu caracter personal conform legii, vizitaţi secţiunea Termeni şi Condiţii din cadrul magazinului online Lenjerii de Pat Outlet.

PS: Acesta nu este un articol plătit, ci unul de solidaritate cu o firmă care a investit mulţi bani în blogosferă în ultimul an şi care îşi vede acum toate eforturile pe cale să se năruiască."


Acesta este comunicatul oficial al firmei preluat de pe vienela.ro. Poza o am tot de acolo.


11 comentarii:

 1. rusinos unde se ajunge in ziua de azi, nu mai poti avea incredere in nimeni si nimic ... :(

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. :) Să nu generalizăm...
   Sunt multe persoane, implicit şi firme în care se poate avea încredere. Cred eu.

   Ștergere
 2. Nasol moment. Dar si termenul "outlet" poate fi folosit de orice firma care vinde produse de acest gen.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Aşa este. Dar clona este cu totul altceva!

   Ștergere
  2. Concurenta isi va spune cuvantul. Oricine poate folosi termenii respectivi.
   E ca si cum ai interzice cuiva sa folosesca denumirea de Pet Shop.

   Ștergere
 3. Eu am gasit un site lenjeriidepatoutlet.com administrat de SC Acasa Design. Are nume asemanator, asta inseamna ca e clona?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu sunt un specialist în drepturi de autor şi/sau conexe. Aşa că îmi este greu să mă pronunţ.

   Ștergere
 4. DACA ACEST KKT NUMIT "MESAJ" ESTE NEPLATIT atunci cum dracu apare pe zeci de siteuri sau bloguri aparute peste noapte avand acelasi text si acelesi poze?

  IAR LA O SIMPLA CAUTARE A FIRMEI aceleia alegria putem discuta de muuuulte probleme penale pe care firma le savarseste: 1. nu si-a depus niciodata in 3 ani de activitate declaratiile, 2. firma alegria are datorii la stat de peste 500.000 lei (se pot plati 1000 de pensii la oameni cu banii furati de aceasta firma). 3. nu figureaza cu angajati , 4. realizeaza evaziune fiscala prin introducerea de facturi fara acoperire (de alea din dragonul rosu).

  De asemenea excrocii din spatele acestei firme sunt evazionisti in neam in neam.
  Preturile lor sunt cu 40-50% mai mari decat a altor magazine chiar si cu promotia 1+1 gratis. De asemenea nu au nici un produs in PUCIOASA, toate fiind niste chinezisme ordinare. Nici un produs de-al lor nu contine bumbac.

  toate aceste informatii publicate sunt reale si pot fi gasite cu usurinta pe internet. NU MAI PROMOVATI EXCROCII!

  RăspundețiȘtergere

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !