DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

joi, 30 aprilie 2015

COSTINEŞTI!

Sinonim pentru distracţie

Mare, vară, soare, plajă, Obelisc, Evanghelia...
Şi adaug doar aşa, un pic de la mine. Este locul unde am iubit veri la rând, fete sărate de val şi încinse de briză. Am spus că este o adăugare pentru că în rest acest articol este un guest post foarte interesant care sper să vă facă mare plăcere. Cedez cuvântul:

Un amalgam de cuvinte care nu te duc cu gândul decât la Costineşti. Staţiunea tineretului a fost şi va fi întotdeauna gazda perfectă pentru toţi tinerii care îşi doresc să petreacă vacanţa de vară aici. În ceea ce priveşte cazarea, ai numeroase posibilităţi la preţuri extrem de avantajoase care garantat vă vor asigura un sejur de neuitat. De îndată ce ajungeţi nu ezitaţi sa vizitaţi epava care se află în partea de nord a staţiunii, o adevărată emblemă a Costineştiului încă din anul 1968. Epava Evanghelia, care a fost construitã în acelaşi şantier naval ca şi faimosul Titanic, are o istorie extrem de controversată dar în acelaşi timp, interesantă. Ea a aparţinut magnatului grec Aristotel Onassis şi se pare că nava a fost eşuată intenţionat la ordinul acestuia pentru a încasa poliţa de asigurare având în vedere faptul că aceasta nu mai avea drept de navigare. Cert este faptul cã înca din momentul în care echipajul a abandonat vasul, acesta a devenit un simbol al staţiunii şi în fiecare an este vizitat de o mare de turişti care aleg o plimbare cu barca într-una dintre zilele dogoritoare. Deşi neîntreţinută, Evanghelia încă oferă o privelişte încântătoare, care garantat vă va plăcea.

Costinești


Costineşti este cunoscută drept staţiunea care nu doarme niciodată. Indiferent de oră, nu contează dacă este zi sau noapte poţi petrece în numeroasele discoteci, cluburi sau beach baruri. Un lucru extrem de important de care trebuie să ţii cont atunci când te decizi să mergi în staţiunea tineretului este locul de cazare.
Una dintre opţiunile ideale pe care ar trebui să le iei in calcul este vila Tãnaseo vilă situată în centrul staţiunii. Trebuie să ştii faptul că tarifele variază în funcţie de perioada în care doreşti sã vizitezi staţiunea dar şi de numărul de persoane care vă însoţesc. Deasemenea multe alte informaţii despre Costineşti găseşti pe siteul dedicat acestei staţiuni: costineştiul.ro.


Costinețti

4 comentarii:

  1. Costineşti!!!!!! Ce amintiri!!!!! "Like a prayer", Ring, vile, miliţie, răsărit de soare, bănci discrete, nebunii....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numai discrete nu erau băncile de acolo! La Ring nu mă duceam prea des, preferam totuşi terasa de la Amiral şi bungalow-urile mult mai ferite de ochii lumii! ;)

      Ștergere

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !