DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

sâmbătă, 12 septembrie 2015

AM PARTICIPAT LA INAUGURAREA

Noului magazin Inextenso by Auchan

Am fost răsfăţat deoarece eram într-un grup de fete vesele, gureşe şi bloggeriţe.
Ca să vedeţi că nu vă mint:


Pentru că a fost cam din scurt, în afară de pagina lor de facebook, am reuşit să aflu următoarele:

"Magazinul este amplasat în Centrul Comercial Auchan Constanţa Sud, în apropierea intrării în hipermarket. Noul magazin va oferi clienţilor articole textile şi accesorii pentru întreaga familie: de la textile pentru damă, bărbaţi, copii şi bebeluşi, până la încălţăminte şi accesorii pentru toate sezoanele. Programul de funcţionare al noului magazin este de luni până duminica între orele 9 :00-21 :00.

Pe o suprafaţă netă de vânzare de 500 mp, noul magazin Inextenso by Auchan propune o gamă completă de peste 1.000 de produse la moda, preţuri mici zi de zi şi un confort excelent la cumpărare, într-un magazin modern, luminos şi primitor."

În rest ce să spun. Domnişoara (sper) Andreea, reprezentanta magazinului, s-a comportat ca o gazdă perfectă. Cum băieţii mei sunt mari, evident mi-am aruncat ochii pe produsele bărbăteşti. Ca de exemplu:


 Aproape de sfârşit, am mai avut parte de un bufet. Trebuie să recunosc că am fost impresionat de patiseria franţuzească. La rugămintea mea Maria a făcut nişte poze. Mai în glumă, mai în serios de ce să nu vă fac şi vouă poftă? Aşa că:


Oare următoarea poză o fi mai bună?
 Vă place, ştiu că vă place.

Dacă ajungeţi acolo merită să aruncaţi o privire. Sau mai multe...

2 comentarii:

Fără comentarii anonime ! Nu vor fi publicate !
Şi dacă vreţi să înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !

Poate totuși facem ceva

Grădina de vară Tomis din Constanța în decembrie 2017

A trecut cam un an și jumătate de la articolul scris de colegul blogger Joie Negru   și am vrut să văd cu ochii mei ce se mai întâmplă în a...