DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

marți, 8 septembrie 2015

PENTRU CĂ ÎMI PLAC STEJARII

Susţin campania "Împreună pentru rugby-ul românesc"

Susţinută de nimeni alţii, decât cei de la...
Bere Stejar. O bere cu puternic caracter masculin, de esenţă tare (doar vorbim despre rugby), nu are decât 7% alcool din volum, ceea ce o face extrem de băubilă (în cantităţi moderate), cu un gust foarte plăcut.
Dacă ar fi după mine, aş spune că e cea mai bună bere din România. Păcat că nu prea se găseşte la terase sau restaurante.Gata cu nostalgiile, avem de vorbit despre altceva. Adică 27 septembrie, stadionul Wembley, Londra, meciul Irlanda-România la rugby. Cum vă sună?

Pentru că, surpriză!!! Plăcută, neaşteptată, dorită... Dar mai bine las comunicatul lor să vorbească:
<<Urmând deviza „Nici un mondial acasă”, berea Stejar a pus la bătaie 12 bilete la meciul Irlanda – România la rugby, care se va juca pe 27 septembrie la Londra, pe stadionul Wembley. Amintim aici că naţionala de rugby a României este pentru a 8-a oară consecutiv la Campionatul Mondial, dar şi că cei care vor câştiga biletele puse la bătaie de berea Stejar vor avea incluse în pachet şi transportul şi cazarea. Practic, cine câştigă are ocazia să petreacă un weekend la Londra şi să vadă şi un meci de rugby grozav.>>Dacă vă face cu ochiul sau pur şi simplu vă doriţi mai multe detalii, vă recomand să vă informaţi aici. Consultaţi, vă rog, regulamentul (dreapta jos pe pagină), pentru că veţi vedea cum puteţi striga "Hai Stejarii!!!" pe un videoclip, nu de alta dar Stejarul reprezintă România. În plus, poţi afişa poziţia "Crouch.Bind.Set” aşa cum îţi doreşti dacă respecţi regulamentul.

Sursă
Ştiu că vă place. Să vă urmărească partenerele la televizor, în tribună, pe cel mai cunoscut stadion al Angliei. Sunt sigur că nu veţi rata această oportunitate!

Nu în ultimul rând, strig şi eu: Hai Stejarii!!!  Căci doar sunt ai noştri.

Up date, 10.09.2015. Nu vă speriaţi, este doar vorba de o mică modificare, care cred eu că este în favoarea dumneavoastră. La regulamentul campaniei.

Practic nu o să mai trebuiască să încărcaţi clipul, ci doar să completaţi un mic chestionar. Ceea ce vă va scuti de o groază de chestii tehnice. Tot la link-ul de mai sus trebuie să intraţi ca să vedeţi cum vă poate ajuta noua modificare, astfel încât să vă câştigaţi cele 12 bilete de la Londra.

12 comentarii:

 1. si eu care eram convins ca ai prins un bilet si doresti sa ne faci in ciuda ... :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu, nu pot, nu suport ceaţa şi nici în mediu umed nu am voie să stau. :)

   Ștergere
 2. Nu cred ca am gustat vreodata berea asta si ai dreptate, nu prea am vazut-o in magazine. Este tentanta campania lor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Este în unele hypermarket-uri sau în supermarketuri, nu se găseşte în restaurante sau pe terase.

   Ștergere
 3. Nu sunt bautoare de bere si nici la rugby nu ma pricep, dar sustin campania lor!

  RăspundețiȘtergere
 4. Răspunsuri
  1. Stejarii sunt de pe Marte, lamâiile şi apa plată de pe Venus. Dar sunt sigur că dacă guşti berea cu gust de ghindă o să rămâi cel puţin cu o amintite plăcută!

   Ștergere

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !