DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

marți, 19 ianuarie 2016

CE ESTE COARTCO?

O firmă de care sigur este nevoie în Constanţa

Deoarece sunt o groază de clădiri de patrimoniu sau pur şi simplu frumoase care aşteaptă să fie renovate. Şi nu vreau să îmi imaginez ce este prin ţară.
Pentru că în curând, odată cu venirea primăverii, întregul peisaj se va modifica, m-am gândit să vă sugerez o schimbare care sigur vă va atrage. Fie că doriţi refacerea faţadei de la propria locuinţă, fie că aveţi idei de reamenajare a unei instituţii sau al unui spaţiu public, vă sugerez să apelaţi cu încredere la profilele din polistiren.

De curând am descoperit atât utilitatea cât şi expresivitatea lor. Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră am discutat cu una dintre cele mai cunoscute firme producătoare de profile polistiren. Se numeşte COARTCO şi este formată dintr-o echipă de oameni tineri, la curent cu tehnologiile de ultimă oră şi cu cerinţele în materie de design. Am descoperit cu încântare că sunt mândri să promoveze produsele româneşti.

Distribuţia profilelor din polistiren se face oriunde în ţară cu ajutorul firmelor de curierat. Ce îi deosebeşte de restul producătorilor este calitatea materialului. Profilele din polistiren sunt acoperite cu o răşină specială, ceea ce le face să fie uşor adaptabile condiţiilor meteorologice din ţara noastră. COARTCO lucrează cu oameni pasionaţi care pun clientul pe primul loc. 

Observându-i la lucru, am constat cu plăcere că se implică foarte mult în proiectele lor iar discuţiile purtate cu clienţii duc de cele mai multe ori la adevărate opere de artă.

Aşa că, odată cu trecerea în noul an, vă invit să descoperiţi lucruri dar şi oameni noi, să îndrăzniţi să faceţi cât mai multe schimbări fabuloase atât în viaţa dumneavoastră cât şi la locuinţa dumneavoastră. 

Hai să vă arăt ce înseamnă schimbarea la faţă a unei clădiri:

Ce spuneţi, avem nevoie de ei, măcar în Peninsulă?
Imaginile aparţin site-ului CoArtCo.ro10 comentarii:

 1. Intotdeauna avem nevoie de firme serioase. Beneficiarii pot descrie cel mai bine calitatea lucrarilor.

  RăspundețiȘtergere
 2. Sunt unul dintre beneficiarii "nemultumiti".

  Nu din cauza profilelor de polistiren ci a mesterului care a executat munca...

  Am cumparat recent o casa si in jurul geamurilor si sub stresina m-i sau aplicat astfel de profile ... da aspect frumos dar fiind din polistiren nu stiu cat va fi de trainic ... oricum nu se va compara cu lucrarile din antichitate din piatra asta in mod cert...

  dar revenind, un mester slab si grabit iti poate strica toat placerea ... (asta pe scurt ca sa nu descriu munca de mantuiala cu care mi-a executat lucrarea) ....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dacă a fost vorba de aceeaşi firmă e bine să citim toate părerile!

   Ștergere
  2. Nu e vorba de acesi firma si la urma urmei e vorba de mana omului care lucra, nu de materiale ...
   mi-am spus pasul deoarece am avut aceasta experienta foarte recent si inca sunt nervos de pe urma ei.

   Ștergere
  3. Îmi pare rău pentru experienţa ta!
   Este frumos din partea ta că ai lămurit lucrurile.

   Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
  5. Stimate anonim! După cum scrie, comentariile anonime nu sunt acceptate! Când o să ai o identitate, va fi publicat.

   Ștergere
 3. Da, cladirile istorice au mare nevoie de specialisti1 Si pe la noi sunt case vechi care se paraginesc pentru ca proprietarii nu stiu cum sa le refaca.

  RăspundețiȘtergere

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !