DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

marți, 2 februarie 2016

STIMAŢI DOMNI!

V-aţi gândit vreo clipă că se apropie?

Cine? Nimeni altele decât Ziua Îndrăgostiţilor, Dragobetele, 1 Martie, 8 Martie. Fără a pune la socoteală nunţile şi botezurile la care sunteţi invitaţi (până în prima decadă a lui martie), fără să vorbim de aniversările şi onomasticile inerente.
Ştiaţi că statistic e dovedit că peste 80% din bărbaţi se gândesc la aceste zile exact în data respectivă datorită faptului că văd o mulţime de doamne şi domnişoare cu flori şi pungi de cadouri în braţe? Dacă nu aveţi o secretară competentă, de preferinţă să nu fie brunetă, ochi albaştri şi tinerică (să vezi atunci amnezie), invariabil domnilor intraţi în panică! Ştiu asta, pentru că desigur sunt bărbat şi nu mă dezmint.

Aşa că mi-a trecut prin cap să vă vin în ajutor. Cu o recomandare! Florăria online Flori de Lux! Deoarece au livrare în toată ţara, preţuri cumsecade şi posibilitatea de a programa în ce zi să se facă livrarea. 
În plus "O floare poate face primăvară în sufletul unei femei." Că iarna-i prea frig, vara e prea cald şi toamna-i prea ploioasă!

Iar avantajele nu se termină aici. Mai au multe, ca de exemplu:
- Livrare gratuită oriunde în România cu cel mai profesional serviciu de livrare flori şi cadouri din România, încă din anul 2003. Nu-i rău că ajunge repede şi garantat. În plus primeşti SMS-uri cu tot traseul livrării astfel încât în loc de priviri de reproş când se deschide uşa să te alegi cu minim o îmbrăţişare.
- Pentru orice comandă primeşti cadou o felicitare elegantă pe care o poţi personaliza după dorinţă şi după cum ai timp imprimând-o sau inscripţionând-o manual. Te poţi semna. Sau poţi rămâne anonim după cum vrei să fie surpriza când o întrebi de la cine sunt florile alea.
- Gama este foarte variată-peste 5000 de buchete, aranjamente florale, flori şi cadouri din care să alegi.
- 100% mulţumit, altfel primeşti banii înapoi. Acum nu ştiu dacă acoperă şi mutriţele destinatarei!
- Şi bomboana de pe tort, cardul de membru Flori de Lux cu care ai prioritate la comenzi şi la livrare, primeşti cadouri periodice şi ai 20% discount în florăriile online şi offline din Bucureşti, Braşov si Cluj-Napoca, economii numai bune pentru seara cu prietenii.


Să vă dau doar două exemple:Evident acesta este pentru parteneră. Dacă sunt mai multe (partenere) încercaţi să negociaţi un discount suplimentar.


Chiar îmi plac aceste coşuri cu flori de la Flori de lux. Pentru sfaturi şi multe idei puteţi să vă uitaţi pe blogul Petale de viaţă.

Încercaţi să vă consultaţi agenda şi faceţi comenzile din timp. Nu vă bazaţi pe secretară că s-ar putea să vă coste multe buchete de flori ca să îi cumpăraţi tăcerea.

O vorbă pe care mi-a spus-o cineva demult: "În dragostea florilor, vântul hotărăşte."

Notă: toate imaginile aparţin site-ului FlorideLux.ro

12 comentarii:

 1. Abia astept sa vina zilele de care amintesti!Voi recomanda cu mare placere floraria online Flori de lux!;)

  RăspundețiȘtergere
 2. ...clar, citeste si da mai departe! Sa spunem lumii despre florarii și Petale de flori. Merita. Avem zambet garantat!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ce bine ar fi să putem zâmbi tot timpul!

   Florile îl pot aduce! De zâmbet vorbeam.

   Ștergere
 3. La cate buchete au precis acopera toate gusturile. :)

  RăspundețiȘtergere
 4. E un site cu avantaje fata de alte florarii online...iar florile sunt minunate!

  RăspundețiȘtergere
 5. M-a distrat ideea de a trimite cuiva flori fara semnatura. Cred ca voi incerca pe 8 martie, chiar daca nu sunt barbat. :)))
  Ce simpatice sunt cosuletele din imagine!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Încearcă, încearcă! Parafrazând aş spune: Nu crede în surprize, bazează-te pe ele! :)

   Ștergere
 6. Daca tot fac recomandarea,poate o vede si cine vreau eu...:))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. :) Sper să mă citească!

   Dar oricine ar fi, dacă nu-ţi oferă o floare, nu te merită!

   Ștergere

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !