DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

vineri, 19 februarie 2016

WORLD EDUCATION FAIR

Târgul este singurul de acest gen organizat în ţara noastră!

Iar Constanţa este unul din cele trei oraşe în care se va ţine.
Astfel, pe 23 februarie, începând cu ora 11, la hotelul Ibis din Constanţa, cei care doresc să studieze în străinătate se pot informa la cel mai important târg educaţional al anului, având astfel ocazia să discute cu reprezentanţii celor mai prestigioase instituţii de învăţământ din lume despre ofertele de studii universitare, mastere, MBA, studii liceale, dar şi tabere academice de limbi străine.

Sursa


“1 din 3 tineri care vin la noi setaţi pe o anumită universitate din afară ajung să îşi modifice radical opţiunile după discuţiile cu consultanţii noştri, chiar şi în sensul schimbării domeniului de studiu. Este foarte important ca tinerii care doresc să studieze în străinătate să îşi facă o evaluare a resurselor şi bagajului academic înainte de a porni pe acest drum. Din acest motiv, încă din primele clase de liceu, este esenţială discuţia cu un consultant educaţional care să facă o evaluare profesională a tânărului înainte ca acesta să decidă ce profesie să îmbrăţişeze şi unde să se pregătească pentru aceasta”, precizează Ana Maria Papp, Manager Departament Universităţi, IntegralEdu.

În concluzie nu trebuie ratată o vizită la acest târg, evident dacă sunteţi interesaţi.

2 comentarii:

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !