DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

miercuri, 30 martie 2016

ROCHIA DE SEARĂ

Obiectul vestimentar care face diferenta.


Indiferent ca vorbim despre femei sau barbati, cu totii dorim sa iesim in evidenta.
De cele mai multe ori, ne indeplinim aceasta dorinta prin stilul vestimentar pe care il adoptam. Pentru reprezentantele sexului frumos, iesirea in evidenta printr-un anumit stil vestimentar este mult mai simplu de realizat, deoarece acestea au anumite calitate cararcteristice femeilor.
Evenimentele speciale reprezinta una din situatiile in care femeile reusesc cu brio sa iasa in evidenta. Acest lucru se datoreaza elegantei, rafinamentului si bunului gust de care da dovada o femeie, prin intermediul rochiei de seara pe care o poarta. Chiar daca achizitionarea unei rochii poate parea un lucru banal, aceasta activitate nu este deloc simpla. Pana la urma vorbim de femei, nu-i asa?
Inainte de a te gandi ce haine vrei sa achizitionezi va trebui sa stii ce fel de corp ai. In felul acesta vei sti modelul de rochie care te avantajeaza cel mai bine, scotandu-ti in evidenta calitatile, si mascand pe cat posibil micile imperfectiuni ale corpului.
Pentru a nu atrage atentia in mod negativ, atunci cand iti achizitionezi o rochie de seara trebuie sa stii ocazia si locatia unde vei purta respectiva rochie.
Materialul din care este confectionata rochia reprezinta de asemenea un alt criteriu foarte importamt. Daca mai sus am scris ca exista modele de rochii de seara destinate anumitor tipuri de silueta, acelasi lucru este valabil si in ceea ce priveste materialul din care aceasta este confectionata.
Culoarea reprezinta, de asemenea, un alt factor de care trebuie sa tii cont. Femeile care isi doresc ceva clasic cu siguranta ca vor opta pentru o rochie de seara neagra, insa acest lucru nu este o regula. Ba dimpotriva, anul acesta se poarta culorile tari, indiferent de obiectul vestimentar pe care il porti.
Nu in ultimul rand, pretul este un element care din pacate nu poate fi ignorat. Din acest motiv, atunci cand faci o investitie, achizitionarea unui obiect vestimentar reprezinta o investitie, este de recomandat sa te gandesti daca respectiva piesa vestimentara este utila pe termen lung.
Tu in functie de ce criterii iti alegi rochia de seara?

2 comentarii:

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !