DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Visul meu și-a luat zborul! -articol premiat la Spring Superblog 2018

Privește-n sus și fă-mi cu mâna!

Motto: „ Mâine voi fi ceea ce am ales astăzi să fiu .”— James Joyce De mic copil am iubit literatura SF. După ce am terminat de citit căr...

marți, 12 aprilie 2016

LANSARE DE CARTE

În Constanţa.

La Prăvălia cu Cărţi din strada Ştefan cel Mare, nr. 31, în data de 23 aprilie.De fapt o dublă lansare, volumul de poezie despre care am scris într-un articol anterior şi un volum de critică literară care se numeşte "Literarsură", publicată la Editura Universitară Bucureşti, o editură de prestigiu.Unul din referenţii ştinţifici este Ileana Marin de la University of Washington, Seattle. Cea care a scris şi postfaţa. Vă citez textul de pe ultima copertă:

"Reevaluarea literaturii române pe care o propune această Literarsură adoptă un criteriu neobişnuit de selecţie a operelor discutate: doza de impredictibilitate, de surpriză, de neconformitate căreia cititorul trebuie să-i răspundă. Mircea Ţuglea şi-a propus o lectură care să nu urmeze nici grilele critice, nici analizele revelatoare de sens, ci una informală, degajată, debarasată de "complexele criticii literare", care să testeze rezistenţa unor texte la analiza focalizată. (...) Atunci când un text are capacitatea de a distruge (creator) un alt text, literatura şi-a ieşit din ţâţâni şi are nevoie de alt nume. Inspirat, Mircea Ţuglea o numeşte literasură-sau arta literară a arderii"- Ileana Marin.


Aşa că nu uitaţi că pe 23 aprilie, la orele 14, va avea loc lansarea în Constanţa la Prăvălia cu Cărţi. Evenimentul are şi o pagină pe Facebook pe care o găsiţi aici!

6 comentarii:

 1. Felicitari fratelui si ii urez multa cerneala. (Sigur ii place mai mult decat tastatura.)

  RăspundețiȘtergere
 2. Interesant titlu si incitant! Felicitari si succes la vanzari! :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Felicitari. La mai multe lansari si grija la aterizari.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Are mai multe lansări aşa că stăpâneşte bine aterizarea! :)

   Ștergere

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !