DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

luni, 4 iulie 2016

Birouri practice si elegante cu placile de faianta si gresie Undefasa (A)

Propunere pentru placi de gresie si faianta.


De la Davideo, partenerul ideal pentru constructori si dezvoltatori de ansambluri rezidentiale.

Birouri practice si elegante cu placile de faianta si gresie Undefasa
http://davideo.ro/poze/mari/gresie-colorgloss-malva-41x41-cm_3_76.jpg
Deoarece, cunoastem necesitatea crearii unui spatiu de lucru nu doar practic si eficient, dar si elegant, relaxant si impunator, cat si al unui camin modern si relaxant, care sa va complementeze personalitatea si stilul de viata, va propunem noile colectii de gresie si faianta Undefasa, producatorul spaniol de materiale de finisare din ceramica si piatra naturala, in special al placilor ceramice, portelanate si din sticla.
Placile ceramice, cele portelanate si cele din sticla, produse de Undefasa si oferite de Davideo sunt fabricate folosindu-se utilaje ultra-moderne si tehnici de prelucrare a materiei prime (argila rosie sau alba de Alcora-Castellon) pentru obtinerea unor modele de gresie si faianta de o rezistenta deosebita, ideale pentru bai si bucatarii, pentru interior sau exterior. Placile au dimensiuni cuprinse intre 20x50 cm si 60x60 cm in functie de necesitatile dumneavoastra.
Noua colectie Portoro(Black/New Yellow/Statuario/Carrara Portelanata) combina culorile clasice cu nuante si modele jucause, dar subtile si sunt perfecte pentru a va scoate in evidenta seriozitatea si profesionalismul, dar si creativitatea. Creati-le angajatilor un mediu placut in care sa lucreze si care sa le sporeasca creativitatea si productivitatea cu ajutorul colectiei Crema Marfil Portelanata. Pentru spatiile destinate schimbului de idei, relaxarii si reincarcarii bateriilor, exista intotdeauna Colectia Rapolano Portelanata sau alegeti Maison Portelanata pentru crearea acelui sentiment familiar, de acasa. In final, colectiile Carrion, Decorados si Stoner sunt ideale pentru spatiile deschise, exterioare sau coridoare, carora le confera un grad de somptuozitate, transformandu-le in excelente elemente de tranzitie spre celelalte spatii ale cladirii. Pentru a asigura calitatea acestor colectii, ele sunt confectionate din argila alba sau rosie, respectiv pasta alba de Alcora-Castellon, si supuse unui proces tehnologic complex.
Toate aceste modele si multe altele va stau la dispozitie prin intermediul site-ului Davideo, o companie cu o experienta de 10 ani in domeniul constructiilor, al materialelor si sistemelor de constructie, si care este un partener ideal pentru constructori si dezvoltatori de ansambluri rezidentiale.
Livrarea produselor se va face in 2-3 ore de la confirmarea comenzii pentru clientii din Bucuresti si imprejurimi  si in 2-3 zile lucratoare la nivel national.
Daca doriti mai multe detalii vizitati site-ul www.DAVIDEO.ro, unde ii veti putea si consultata direct pe specialistii nostrii.