DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

vineri, 29 iulie 2016

SPELLGROUND FESTIVAL-ZIUA Z+2

Adică 14 august 2016

Să vedem ce trupe vor urca pe scenele festivalului în această zi.


MASTER STAGE (cea pe care vor cânta headlinerii şi trupele internaţionale) - zona campus Ovidius.

Yelllow, Biffy Clyro, Zdob şi Zdup, CTC, Golan, Gojira&Planet H, OtherSide,RoadKillSodaELECTRONICWAVE STAGE - zona Mamaia Nord spre Năvodari.

Soul Clop, Pillow Talk, Wolf+Lamb, Nick Monaco,Aquarius Heaven, Life on Planets, Karpov not Kasparov, S.P.O.C., Kasim Live, Soundopamine

GROUND STAGE (scena pe care vor urca trupele româneşti consacrate sau la început de drum) - zona campus Ovidius.

Macanache&The Putreds, None of Thr Above, Satellites, Maga&Tudoran, Luni la Teatru, Melting Dice, Sophisticated Lemons, BrumProgramul lor va alterna în aşa fel încât să îi poţi vedea pe toţi dacă vrei mai ales că se poate profita de transportul gratuit între zone oferit de organizatori pe baza brăţărilor de acces.

Pentru lista actualizată, rezervări şi preţuri puteţi intra direct aici. Mai multe detalii despre eveniment puteţi găsi pe pagina oficială de facebook.  Despre eveniment am mai scris aici aiciaici şi aici. Şi nu uitaţi, este în desfăşurare un concurs având ca premiu o invitaţie dublă la eveniment (de o zi). Vă rog distribuiţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fără comentarii anonime ! Nu vor fi publicate !
Şi dacă vreţi să înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !

Poate totuși facem ceva

Grădina de vară Tomis din Constanța în decembrie 2017

A trecut cam un an și jumătate de la articolul scris de colegul blogger Joie Negru   și am vrut să văd cu ochii mei ce se mai întâmplă în a...