DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

miercuri, 27 iulie 2016

SPORTURI NAUTICE ŞI PETRECERI PE YACHT LA SPELLGROUND FESTIVAL

Rideri din toată Europa de Sud-Est, uniţi-vă!
 Se invocă pentru voi valurile şi vântul la Spellground Festival!

La WATERGROUND (lacul Siutghiol – Piccadilly, Mamaia) vă aşteaptă trei zile de wakeboard, wakesurf, windsurf, stand-up paddle, caiac-canoe şi multe alte aventuri puse la cale de Zumbaala, Revo Club Snagov, H2O şi Green Adventure. Se continuă pe mare cu petreceri pe yacht la asfinţit, cu The Party Sails & SetSail, la BEACHGROUND, cu plecare din Mamaia Nord. Spellground Festival pune stăpânire pe litoralul Mării Negre de pe 12 până pe 14 august, în cel mai plin weekend al verii, cu 3 scene, 17 artişti internaţionali şi 53 de artişti români: THE KOOKS, RŐYKSOPP, BIFFY CLYRO, EDITORS, AMBER RUN, OSCAR AND THE WOLF, FRITZ KALKBRENNER şi mulţi alţii.
  • Spellgrounderii au acces gratuit în WATERGROUND şi BEACHGROUND, cu brăţara de festival.
  • Închirierea echipamentelor pentru wakeboard, wakesurf, windsurf, stand-up paddle sau caiac-canoe este gratuită pentru Spellgrounderi, pe bază de brăţară, iar rezervările se fac la faţa locului.
  • Pachetul Sunset Yacht Party este în vânzare pe site-ul oficial .

WATERGROUND
Lacul Siutghiol – Piccadilly, Mamaia


Pe ponton este o zonă de relaxare şi încălzire pentru căutătorii de senzaţii tari. Surferi şi boarderi aspiranţi, sunteţi provocaţi să vă testaţi echilibrul pe slackline-uri şi balance board-uri. Pe lac, miza creşte cu demonstraţii open ride şi cursuri de wakeboard, wakesurf, windsurf, stand-up paddle sau kickere pentru sărituri şi ceva sirene de apă dulce. Pentru cei mai degrabă în căutare de dolce far niente, Green Adventure propune varianta caiac-canoe sau saltele inimaginabil de comode, pe ponton. Închirierea echipamentelor de wakeboard, wakesurf sau caiac-canoe este gratuită, iar rezervările se fac la faţa locului, în ordinea sosirii. Pe toată perioada celor trei zile, Vinyl Party non-stop, pe beat-urile lui Sorin Lupaşcu.
BEACHGROUND
Plaja Kudos – Mamaia Nord

Sâmbătă, 13 august, ascultă cum vorbeşte marea la Sunset Yacht Party, powered by The Party Sails & SetSail! Ia-ţi prietenii şi savurează asfinţitul alături de ei, pe catamaran sau pe velier, în largul mării, cu propriul vostru DJ. Băutura şi fructele proaspete sunt din partea casei. Nu-ţi face griji, vei fi înapoi pe uscat la timp să-ţi prinzi trupele preferate live. Pachetele Sunset Yacht Party sunt disponibile începând de mâine pe site-ul oficial, pentru suma de 450 lei, preţ ce include un day-pass Spellground pentru ziua de 13 august.


Biletele pentru o zi la Spellground Festival costă acum 160 de lei, cu toate taxele incluse. Abonamentele, la preţul de 330 lei (taxe incluse) și V.I.P 3-Day Pass, la preţul de 500 lei (taxe incluse) pot fi cumpărate din reţelele www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.iabilet.ro, www.eventbook.ro, www.startickets.rowww.ticketstore.ro, www.livetickets.ro, www.myticket.ro, iar pachetele de cazare la hotel sau camping sunt disponibile pe site-ul oficial.


#amustseafestival #willputaspellonyou

Nu în ultimul rând, se aproprie concursul de care am amintit aici, aici şi aici cu un premiu fix pe sufletul vostru. Vor mai urma şi noutăţi dar şi programul pe zile promis. 

4 comentarii:

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !