DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Un alt vis -articol premiat la Superblog 2018

Visând pe strada mea

Vreau o stradă doar a mea Să îmi plimb pașii pe ea Și o casă „colorată” Să mă reprezinte, toată. ***   Voi extrapola un pic...

miercuri, 3 august 2016

SUNT CU INIMA ALĂTURI DE VOI

Acesta este mesajul pe care vreau să-l transmit!

Cui? Echipei paralimpice din România! Da, sunt cu inima alături de ei la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro care au loc în perioada 7-18 septembrie 2016.


După ce termin articolul mă voi duce să cumpăr o sticlă de lapte de consum cu 3,5% grăsime de la Olympus, chit că eu sunt fan al iaurtului grecesc. De ce fac asta? Pentru că prin intermediul campaniei “Susţinem adevăraţii învingători” Olympus direcţionează Comitetului Naţional Paralimpic câte 50 de bani pentru fiecare sticlă promoţională de lapte de consum Olympus (1,5% și 3,5% grăsime) în perioada iulie-septembrie. 


Şi nu este o campanie singulară, Olympus susţine pentru a doua oară consecutiv sportivii care vor participa la Jocurile Paralimpice.

Cei 11 participanţi, cel mai mare număr de sportivi paralimpici pe care i-a avut vreodată România la Jocurile Paralimpice, care vor lua startul sunt:
Florin Cojoc (atletism), Eduard Novak şi Olah Attilah (ciclism), Alex Bologa (judo pentru nevăzători), Dacian Makszin şi Bobi Simon (tenis de masă), Şerban Iuian şi Mihaela Lulea (paracanoe), Naomi şi Samuel Ciorap (înot), Florentina Hriscu (disc).

Le urez mult succes şi le ţin pumnii! Voi?

6 comentarii:

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !