DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

vineri, 9 septembrie 2016

ASALTUL VIRUŞILOR

Este tăcut şi nevăzut 

Fie că vorbim de phishing, de infecţii malware sau de infracţiuni cibernetice acest asalt se desfăşoară continuu şi nu iartă pe nimeni, indiferent de dispozitivele utilizate atunci când se accesează reţele sociale, se navighează pe internet, se fac cumpărături sau se efectuează tranzacţii bancare. Decât dacă...


Dacă vă protejaţi având aliaţi loiali şi puternici. În acest caz, aliaţii fiind neapărat cele mai noi şi performante soluţii antivirus şi asta deoarece în domeniu există o veritabilă "cursă a înarmărilor".

Evident, în domeniu există multe alternative, însă eu o să vă vorbesc despre o soluţie de la care am avut pretenţia de a-mi asigura o protecţie optimă din punctul meu de vedere fără a consuma exagerat de mult din preţioasele mele resurse atât financiare cât şi de sistem. O soluţie pe care am putut să o testez gratuit, lucru pe care recomand călduros să-l faceţi şi voi.

Am ales un antivirus Kaspersky de la  cea mai mare companie privată de securitate IT din lume premiată în  mai multe rânduri şi anume Kaspersky Lab.


Am testat destul de intens, adică peste 12 ore pe zi, versiunea trial (rulează 30 de zile gratuit) a soluţiei de securitate Kaspersky Internet Security - multi-device 2016 (descărcare click aici ).


Şi vă pot spune că din punctul meu de vedere îndeplineşte condiţiile de la care am pornit, resurse+protecţie. 
Aş menţiona următoarele:
 1. Este intuitiv, uşor de utilizat.
 2. Protecţia este flexibilă pentru a permite îmbinare şi integrarea securităţii în cazul oricărei combinaţii de dispozitive.
 3. Securitatea este optimizată pentru fiecare dispozitiv.
 4. Protecţia împotriva programelor periculoase vechi, noi sau emergente dar şi a ameninţărilor de pe internet se face chiar în timp real.
 5. Protecţie eficientă antifurt pentru securizarea datelor în cazul în care dispozitivul Android este pierdut ori furat.
 6. O menţiune specială, de la mine, pentru serviciul de actualizări.
În concluzie, Kaspersky Internet Security – Multi-Device este modul convenabil de a proteja aproape orice combinaţie a dispozitivelor tale. Eu am fost mulţumit şi vă recomand să-l testaţi, să vă convingeţi şi să vă protejaţi astfel încât să puteţi înăbuşi din faşă orice asalt al viruşilor.

24 de comentarii:

 1. E bine ca este usor de utilizat. Ma adaptez greu la nou:)

  RăspundețiȘtergere
 2. Inteleg ca te-au impresionat in mod deosebit!Deci sunt buni!

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu am folosit pana acum Kaspersky, dar fiind atat de recomandat sunt dispusa il incerc.

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu am folosit pana acum Kaspersky, dar din articolul tau par foarte buni, curiozitatea m-a facut sa intru pe site si am vazut ca au versiune si pentru mobil, clar il voi incerca si eu. Multumesc pentru recomandare

  RăspundețiȘtergere
 5. Eu m-am ars rau in trecut din cauza lipsei unui antivirus. Nu intram pe site-uri suspecte, dar am descarcat din greseala ceva primit pe mail. A fost suficient cat sa-mi faca pc-ul sa mearga foarte incet. Dadeam un click si asteptam mult si bine. Acum m-am invatat minte si folosesc ot kasperski de care sunt foarte multumita.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am folosit întotdeauna antiviruşi. Dar chiar şi aşa au mai trecut. Sper să nu se mai întâmple.

   Ștergere
 6. Răspunsuri
  1. Desigur, este 159,19 ron în varianta testată de mine. Dar mai sunt multe alte variante astfel încât să poţi alege ce e mai potrivit pentru tine. De aceea am pus link-uri. :)

   Ștergere
 7. Si eu am patit-o, in ajunul craciunului ma cauta Politia Romana nu stiu cati bani trebuia sa platesc. Sincer nici nu stiu de pe unde l-am luat ca pe site-uri dubioase nu umblu.

  RăspundețiȘtergere
 8. Răspunsuri
  1. Mulţumesc! Tratez orice recomandare pe care o fac cu maximum de seriozitate.

   Ștergere

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !