DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

duminică, 11 septembrie 2016

IDEI DE CĂLĂTORIE ŞI OFERTE DE CAZARE

Puteţi găsi pe site-ul DescoperimRomânia.ro


Mai ales că România are multe locuri care aşteaptă să fie descoperite de turişti. Din fericire avem o ţară foarte ofertantă din acest punct de vedere.
Ca să văd cât de prietenos şi uşor de folosit este site-ul "DescoperimRomania.ro – Idei de calatorie si oferte de cazare in Romania" am intrat pur şi simplu pe el.Şi am căutat, la întâmplare, Cazare Oltenia. Mai departe, am căutat Cazare Baile Olanesti, că tot nu am fost prin zonă, dar am auzit că acolo se retrăgea pentru refacere, recreere şi odihnă Tudor Vladimirescu. M-am hotărât să trag cu ochiul la imagini cu Vila Nicoleta din Baile Olanesti, deoarece în facultate am avut o prietenă cu acelaşi nume, frumuşică foc, roşcată cu ochi verzi. Să vă arăt şi vouă ce-am găsit:


Iată intrarea. Pare foarte primitoare, ce spuneţi?


Pare o piscină pe terasă. Iar priveliştea... este, nu-mi găsesc cuvântul, superbă.

Ştia el ce ştia de venea pe aceste locuri însuşi Tudor Vladimirescu cu boierii lui, cei de încredere. După cum vă spuneam aceasta este o zona spre care m-a îndreptat întâmplător. Dar site-ul este mult mai ofertant, găsiţi destinaţii şi cazare în toată ţara, în Transilvania, în Delta Dunării, pe Valea Prahovei ori pe Litoralul Mării Negre, ca să amintesc doar câteva dintre ele. Este de asemenea intuitiv, uşor de folosit are o mulţime de imagini după care vă puteţi ghida în alegerile voastre. În plus, în unele cazuri, puteţi beneficia de anumite avantaje făcând rezervările prin intermediul lui. Eu sper să vă fie de folos şi să vă ajute în alegerile pe care le veţi face atunci când o să vă hotărâţi să porniţi ca să descoperiţi România.

În încheiere aş vrea să vă întreb ceva. Dacă prinţul Charles, despre care numai că n-a călătorit prin toată lumea nu putem spune, recomandă România ca o destinaţie turistică, nu merită să o facem şi noi (în deplină cunoştinţă de cauză)?

4 comentarii:

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !