DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

luni, 31 octombrie 2016

Fii tu însuţi Moş Crăciun!


"Crăciunul este perioada când cumperi cadourile din acest an cu banii din anul viitor" - Anonim.


Da, da, timpul zboară! Se apropie cu repeziciune perioada aceea magică din an când simţi nevoia să oferi cadouri de Moş Nicolae pentru copii dar şi cadouri de Crăciun pentru copiii angajaţilor. Te anunţăm din timp pentru că ştim că eşti un om care planifică, alfel nu ai conduce o firmă (nu contează că este mai mică sau mai mare, oricum de abia mai ai timp pentru tine). Şi pentru că ştim cât de puţin timp îţi lasă o astfel de activitate îţi propun un ajutor de nădejde care să facă acest lucru pentru tine şi anume GiftIdea. Ei vor avea grijă de timpul tău pentru că fac de ani buni aşa ceva, adică livrează aceste cadouri peste tot în ţară, gratuit în Bucureşti şi Ilfov. Este bine de ştiut că pentru comenzile plasate şi achitate până pe 15.11.2016 există discounturi dar şi că aceste cadouri se pot personaliza.Poţi să alegi de pe site-ul lor dintr-o mulţime de oferte - pachete dulciuri Crăciun,  cadouri pentru copii băieţi şi fete şi multe, multe altele. Uite două exemple:

- Pachete cadou de Moş Nicolae.


- Cutii cadouri pentru copii.


Deasemenea cred că ai o inimă mare şi de aceea te rog să nu uiţi că există şi cadouri de Crăciun pentru copii săraci. Nu cred că există satisfacţie mai mare decât cea de a dărui fără motiv şi motivaţie mai frumoasă decât zâmbetele unor copii.


"Nu este nimic mai trist în această lume decât să te trezeşti în dimineaţa de Crăciun şi să nu te simţi copil" - Erma Bombeck

Despre Gift Idea:

"Cu mii de coşuri cadou livrate anual, Gift Idea este unul dintre cele mai mari magazine online de cadouri corporate din România. Cu o echipă tânără şi motivată suntem în permanenţă antrenaţi în căutarea calitaţii pentru livrarea unor pachete cadou pentru sărbătorile de 1 – 8 Martie, Paşte şi Crăciun. Gift Idea înseamnă garanţia satisfacţiei totale, livrare rapidă în Romania, cadouri personalizate şi configurate în funcţie de buget, asistenţă şi flexibilitate." - după cum spun chiar ei.


#GiftIdea, #CadouriCraciun, #CadouriMosNicolae

10 comentarii:

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !