DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

duminică, 2 octombrie 2016

Este nevoie de Nexus GPS Tracking?


Eu sunt convins că da. Dar haideţi să vedem şi de ce: 
(în acest scop am selectat câteva informaţii relevante direct de la sursă)

Câteva cuvinte despre companie:

Nexus Electronics este o companie românească axată pe dezvoltarea aplicaţiilor software de monitorizare. Cea mai cunoscută aplicaţie este Nexus GPS Tracking. Permite monitorizarea vehiculelor într-o interfaţă online şi îşi găseşte utilitatea atât în companiile mari, care au flote de zeci sau sute de vehicule, cât şi pentru persoanele fizice care vor să îşi ştie în siguranţă maşina personală.

Ce anume face diferenţa:

Cele mai simple şi ieftine echipamente, majoritatea importate din China, se conectează la mufa OBD a maşinii şi sunt comercializate de aproape toţi furnizorii de soluţii de monitorizare. Problema este că sunt foarte uşor de găsit iar în cazul unui furt, echipamentul va fi căutat, găsit în scurt timp şi aruncat din maşină. Nexus GPS Tracking propune  un dispozitiv, mai performant dar şi avantajos ca preţ, care se conectează la partea electrică a vehiculului. Prin urmare, este mai bine ascuns şi mult mai greu de dezinstalat în cazul în care cineva îl găseşte.

Dacă maşina monitorizată cu un echipament Nexus Telematics este furată: 
  1. Traseul maşinii poate fi urmărit în timp real pe hartă, pentru că echipamentul transmite poziţia la fiecare 30 de secunde. Astfel, hoţul poate fi luat prin surprindere, iar maşina recuperată relativ uşor.
  2. Proprietarul poate seta pentru maşina sa un perimetru permis şi un orar. Astfel, dacă maşina iese din perimetrul prestabilit sau pleacă la drum în timpul nopţii, proprietarul va fi notificat printr-un mesaj.
  3. Posibilitatea ca proprietarul să blocheze motorul maşinii din sistemul de GPS Tracking, odată ce constată furtul.
Cum funcţionează:
  1. Echipamentele instalate înregistrează poziţia pe hartă, viteza de deplasare, starea motorului sau consumul de motorină.
  2. Datele sunt apoi transmise prin reţeaua GSM, folosind serviciul GPRS de unde informaţiile ajung pe serverele Nexus GPS Tracking, unde sunt prelucrate şi stocate.
  3. Pentru a accesa datele şi rapoartele aveţi nevoie doar de un calculator cu acces la internet, de pe care să vă conectaţi la sistemul de GPS Tracking pe baza numelui de utilizator şi a parolei.
Avantaje sistem GPS Tracking:
  1. Puteţi analiza cât de prudent şi economic conduceţi şi vă îmbunătăţiţi performanţele la volan. Sistemul vă va da o notă luând în calcul de câte ori aţi accelerat sau frânat brusc, de câte ori aţi depăşit viteza legală şi cu câţi km/h aţi întrecut limita.
  2. Evidenţa costurilor pentru combustibil, reparaţii, revizii, etc. Vă setaţi alarme care să vă reamintească când expiră ITP-ul, vinieta, asigurarea sau când trebuie sa faceţi revizia.
  3. Monitorizarea comportamentului în trafic al persoanelor care mai conduc maşina.
  4. Dacă lucraţi ca PFA şi vă puteţi deduce cheltuielile cu combustibilul, sistemul vă completează automat foaia de parcurs.
Nexus GPS Tracking furnizează şi echipamente mai performante, potrivite pentru companiile care doresc să monitorizeze flota auto. Aceste echipamente arată poziţia pe hartă a maşinilor, iar în plus pot citi informaţiile de pe computerul de bord pentru a raporta mai exact consumul de combustibil.

Revin la întrebarea de la început - Aveţi nevoie de Nexus GPS Tracking?

#GPSTracking


6 comentarii:

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !