DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

duminică, 23 octombrie 2016

(Re)Deschidere World Class Constanţa

Am fost invitat, împreună cu alţi colegi bloggeri, vineri, 21 octombrie, ora 10:30, în City Park Mall, pentru a descoperi cel mai nou centru de fitness World Class din Constanţa. Din păcate o gripă rebelă m-a împiedicat să ajung. Tot ce îmi rămâne de făcut este să vă prezint comunicatul de presă de la eveniment, imagini de acolo iar după ce mă pun pe picioare să fac o vizită şi eventual să revin cu un review.


Comunicat de presă

World Class România a inaugurat noul centru de fitness World Class Constanța


Constanța, 21 octombrie 2016 – World Class România, lider de piaţă în industria de wellness autohtonă, a inaugurat în luna octombrie cel de-al 11-lea club de fitness din afara Capitalei. Situat în cadrul centrului comercial City Park Mall din Constanța, clubul pune la dispoziția membrilor cele mai noi programe de antrenament, echipamente de ultimă generație și servicii la cele mai înalte standarde. Investiția în World Class Constanța se ridică la peste un milion de euro. 

Centrul de fitness dispune de o suprafață de peste 1.700 de m2 și include un studio de aerobic, o sală modernă de cycling și o zonă de functional training, dotată cu cele mai noi accesorii de fitness, precum TRX, Bulgarian Bags și Core Bags. 

De asemenea, noul centru de fitness se prezintă sub un design modern și elegant, având un tavan skylight care oferă o infuzie de lumină naturală și creează un ambient plăcut și relaxant în toate zonele clubului. În plus, clienții se vor putea încărca cu energie în piscina semiolimpică sau deconecta de la activitățile zilnice în sauna uscată.

“Deschiderea World Class Constanța se află în linie cu strategia noastră de extindere pentru a fi cât mai aproape de clienții noștri și de a oferi comunității de aici servicii de fitness la cele mai înalte standarde, programe diversificate și dotări moderne”, a declarat Gabriel Vasilescu, Director Operațional World Class România.

Clienții World Class Constanța pot alege, în funcție de preferințe sau nivel de pregătire, dintre cursurile predate de către cei mai buni instructori din România, certificați la nivel internațional, sau pot opta pentru antrenamente personale, alături de antrenori profesioniști. 

Accesul în club se face de luni până vineri între orele 06:00-23:00, iar în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 08:00-22:00.

Imagini

Conferinţa de presă:

Imagini locaţie:

Impresii de la faţa locului puteţi afla de la Joie Negru, Urban Constanţa, Urbanstyle, Merglamare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fără comentarii anonime ! Nu vor fi publicate !
Şi dacă vreţi să înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !

Poate totuși facem ceva

Grădina de vară Tomis din Constanța în decembrie 2017

A trecut cam un an și jumătate de la articolul scris de colegul blogger Joie Negru   și am vrut să văd cu ochii mei ce se mai întâmplă în a...