DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

sâmbătă, 19 noiembrie 2016

Care este cel mai bun antivirus din lume?

Aceasta este o întrebare a naibii de grea şi cred că orice persoană onestă ar fi pusă în dificultate dacă ar trebui să dea un răspuns fără echivoc la ea. Cert este că soluţiile de securitate cibernetică de la Kaspersky Lab se află în topurile testărilor făcute peste tot în lume şi asta nu fără motiv.


“Noi, la Kaspersky Lab, credem că securitatea IT nu constă doar în eficacitatea dovedită de o soluţie de securitate. Este vorba şi despre adaptabilitatea şi fiabilitatea acestor soluţii pentru diverse dispozitive, precum și despre nivelul de cunoştinţe al utilizatorului. Astăzi, utilizatorii se limitează rareori la un singur dispozitiv conectat şi au nevoie de cele mai noi soluţii pentru a proteja ceea ce e mai important pentru ei, pe fiecare dintre dispozitivele folosite – indiferent că este vorba de informaţii personale, fişiere, viaţă privată, dispozitive sau liniştea şi siguranţa membrilor familiei. Cu fiecare nouă versiune a soluţiilor noastre, ne dorim să le oferim utilizatorilor din România şi din regiune toate aceste posibilităţi” - a comentat Bogdan Pismicenco, Channel Sales Manager pe România, Bulgaria şi Moldova la Kaspersky Lab.

Eu vă recomand să vă dotaţi dispozitivele cu ce soluţie de securitate de la Kaspersky Lab consideraţi că vă este utilă (în caz că nu vă pricepeţi puteţi cere consultanţă), dacă nu din motive de siguranţă, atunci măcar pentru faptul că în perioada de Black Friday 2016, produsele Kaspersky antivirus au reduceri de până la 50% în mai multe magazine, printre care: Flanco, eMag, Altex, PC Garage sau Cel.ro. În plus orice soluţie antivirus de la ei are o perioadă de trial, perioadă în care puteţi testa produsul gratuit timp de 30 de zile înainte de instalarea propriu zisă. Aşa măcar o să vă convingeţi odată pentru totdeauna că povestea cu consumatul exagerat de resurse, în momentul actual, este doar un mit.

Şi nu uitaţi! Prevenţia este cea mai eficientă, ieftină şi sigură metodă pentru combaterea infecţiilor cibernetice.

#antivirus #Kaspersky

2 comentarii:

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !