DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Visul meu și-a luat zborul! -articol premiat la Spring Superblog 2018

Privește-n sus și fă-mi cu mâna!

Motto: „ Mâine voi fi ceea ce am ales astăzi să fiu .”— James Joyce De mic copil am iubit literatura SF. După ce am terminat de citit căr...

vineri, 11 noiembrie 2016

Black Friday 2016 la ochelari de soare, rame de ochelari de vedere, lentile de contact (A)

Stiti proverbul romanesc "Fa-ti iarna car si vara sanie!"? Cum vara asta n-am reusit sa imi iau o pereche de ochelari de soare originali pe gustul meu, pentru ca pretul depasea bugetul alocat, am decis ca ar fi cazul ca de acum inainte sa fac cumparaturi inteligente.

Si pentru ca stiu ca luna asta are loc Black Friday, am inceput sa ma documentez, sa vad ce magazine online participa.

De Black Friday 2016, magazinul online de optica medicala nr.1 din Romania, Conga.ro, anunta mega-reduceri la ochelari de soare, rame de ochelari de vedere si lentile de contact. Reduceri pe bune!
Black Friday 2016 la Conga.ro incepe Vineri, 18 noiembrie, asa ca fiti pe faza! Acum aveti posibilitatea de a cumpara ochelari de soare, rame de vedere sau lentile de contact cu dioptrii/cosmetice pentru intreaga familie!
Pe Conga.ro veti gasi doar produse 100% originale, achizitionate direct de la producatori sau de la furnizorii oficiali ai acestora. Conga iti poate pune la dispozitie certificate care atesta provenienta produselor. De asemenea, ai posibilitatea de a intra in contact cu un medic oftalmolog atunci cand exista nelamuriri legate de produsele pe care doresti sa le cumperi.
Pana pe 18 noiembrie 2016, salveaza site-ul http://www.conga.ro/ la bookmarks, noteaza-l pe un biletel si lipeste-l de oglinda, frigider sau monitor ☺, aboneaza-te la newsletterul lor de pe site sau urmareste-i pe Facebook aici: https://www.facebook.com/Conga.Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !