DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

miercuri, 9 noiembrie 2016

FII PRETIOASĂ DE BLACK FRIDAY!

DĂRUIEŞTE BIJUTERII LA PREŢURI REDUSE ŞI EMOŢII NEPREŢUITE MARCA LaFemmeCoquette.ro

De câte ori nu ai surprins-o privind cu ochii pierduţi într-o vitrină cu străluciri care-ţi fură privirea?

Sau alta: când ai văzut-o ultima dată navigând pe vreun site cu bijuterii, căutându-şi ceva special, gen un inel, o brăţară?

Probabil nici nu-ţi mai aminteşti, aşa-i? Mda, detalii feminine, cum ar zice un prieten.

Dar poate îţi vine mai uşor să-ţi aduci aminte când ai intrat chiar tu ultima dată într-o bijuterie cu gândul la ea. Exceptând momentul în care îţi creai scenariul despre cum s-o ceri de nevastă. Spui pas şi aici...E clar. Ah, sau eşti burlac?! Înţeleg, mai ai timp. Prin urmare, o luăm ca atare; nu ai avut nicio ocazie mai altfel de a-i dărui femeii iubite o bijuterie, fie ea cât de mică. Sau poate aveai preconcepţia că o asemenea achiziţie nu se cade sau te depăşeşte financiar. Sau, poate, de ce nu, achiziţia unei bijuterii ar fi fost ultimul lucru care ţi-ar fi trecut prin minte. Ori alte pretexte de acest gen. Oricum ar fi, te aflai pe o pistă greşită.

Vezi tu, există un adevăr. Unul relativ, ca întotdeauna, bineînţeles. Marea majoritate a femeilor nici nu se prea aşteaptă să primească bijuterii de la bărbaţi, decât în acele momente-cheie de cerere în căsătorie sau, în alt fericit caz, la celebrarea vreunui eveniment cu totul şi cu totul, dar cu totul special. Aşa că, decât să aştepte să primească bijuterii, se mulţumesc şi cu un buchet de flori, tot în cel mai fericit caz. Se mulţumesc şi doar cu inelul de logodnă/verighetă. Eventual cu lanţul – valoare sentimentală – cadou de la părinţi pe vremea majoratului. Iar oricum, decât să piardă vremea să aştepte, mai bine îşi cumpără singure ce le face cu ochiul.

NU ESTE NEVOIE ÎNTOTDEAUNA DE OCAZIE PENTRU A DĂRUI O BIJUTERIE. UNEORI, ESTE NEVOIE DOAR DE BLACK FRIDAY


Orice bărbat recunoaşte, cel puţin în sinea sa, că femeia care poartă o bijuterie - preţioasă, semipreţioasă - devine mai elegantă, ia acea alură de femme coquette. Cum ar zice francezu’: La Femme Coquette est très chouette. Dacă tot ne aflăm în luna noiembrie, se ştie că e Black Friday. În intervalul 18.11-30.11.16 cad preţurile, lucru binecunoscut deja mai ales de pasionaţii de shopping. Ce-ar fi să devină acesta momentul în care s-o surprinzi? Dar nu ca şi anul trecut când te-ai entuziasmat lângă ea cu: „Iubito, ce crezi? am găsit un Xbox marfă de marfă la o reducere de-ţi stă mintea-n loc!” Crezi că ea se topea de entuziasm la gândul că tu vei petrece hipnotizat duminica pe consolă la jocuri din acelea sângeroase? Categoric nu.

"Bijuteriile sunt ceva care au de-a face cu emoţiile. Acel aspect al bijuteriilor mă interesează de fapt." Ann Demeulemeester

FEMEILE SE ATAŞEAZĂ DE BIJUTERIILE LOR...


…tocmai pentru că fiecare dintre bijuteriile pe care le deţin este asociată unei emoţii trăite la un moment-dat. Iar emoţia este ceva ce nu se uită. Probabil că bărbaţilor le vine mai greu să înţeleagă acest lucru. Vestea bună este că magazinul online de bijuterii, românesc, intitulat LaFemmeCoquette, se adresează tuturor doamnelor cochete, iubitoare de frumos, dar şi domnilor care vor să surprindă plăcut o femeie oferindu-i o bijuterie.

Aşa că, poţi începe chiar din acest moment să contribui la plăsmuirea unei emoţii de noiembrie. De Black Friday, magazinul îşi întâmpină clienţii cu peste 300 de produse cu preturi reduse, unele dintre ele, pana la 40%.

Brăţări, inele, cercei, pandantive? Cu ce vrei s-o surprinzi în acest an de Black Friday? (ediţie pe care, bănuiesc deja, i-o dedici ei). Poţi să începi chiar acum prin a căuta un inel, un model deosebit din argint, pe care să i-l oferi aşa, aparent fără motiv. Uită-te pe site printre variatele reduceri bijuterii din argint pentru a te convinge singur de preţurile generoase.


Descoperă toate modelele şi alege-l pe acela care crezi că o reprezintă cel mai bine. Au inele din argint cu frunzuliţe, sub formă de floare cu smarald, de stea de mare, cu inimioare, cu cristale roşii sau model oriental. Pe care crezi că i-ar plăcea să-l poarte indiferent de ocazie şi de ţinută şi pe care să-l afişeze cu mândrie, mai ales ştiind că e de la tine?

Dacă, între timp, te hotărăşti să creezi chiar un set, poţi lua în calcul posibilitatea de a-i oferi cu acest inel şi o brăţară elegantă din argint, cu efect garantat. Eu am ochit una fantastică la reduceribratari care merită nu doar ca model, dar şi ca preţ, fiindcă are un discount special de aproape 40%. Acum ori niciodată, ce zici?Toate produsele vin livrate în cutiuţă de cadou şi sunt însoţite de certificatul de garanţie şi de calitate. Este atât de simplu! 

Ţie nu îţi rămâne decât să îi oferi acest dar, împreună cu o emoţie de toamnă şi, desigur, cu entuziasmul tău specific. Fii convins că, obişnuită, se va aştepta să audă un fel de: “Iubito, ştii gadgetul ăla de care îţi tot ziceam…e redus cu 80%, e marfă de marfă…!” Nu pot să mă gândesc decât că va fi o plăcere maximă ca, de această dată, să o „dezamăgeşti” în cel mai frumos mod cu putinţă.
Articol scris cu drag de Camelia Covaci, deţinătoarea blogului MyPureStyle

2 comentarii:

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !