DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

vineri, 9 decembrie 2016

Cadou pentru frumuseţe by MIRRORS

Dragă Moş-Crăciun

mă adresez oricărui…Moş (a nu se înţelege ad-litteram) în mâinile căruia îi va fi dat sincerei mele scrisori* să ajungă...

ESTE LUNA CADOURILOR, DECI...

...un motiv în plus de a primi şi, totodată, de a oferi. Bucuria trebuie să fie de ambele părţi

Îţi scriu în numele tuturor femeilor de pe această Planetă. Femei care se ocupă de casă, de copii, de soţ, majoritatea după ce revin de la job, femei de carieră, femei, de ce nu, eroine, femei care rămân adesea pe cel din urmă loc, femei responsabile şi curajoase, femei confidente şi dătătoare de încredere. Acelea adevărate şi sensibile, copilăroase şi mature totodată. Acea femeie puternică din spatele oricărui bărbat de succes.

Vorbesc despre orice EA care, din când în când, are nevoie şi merită să fie răsfăţată. 


Natură, imperfectă în creaţia ei, a încercat să sădească în fiecare femeie ceva frumos. Fie că este vorba despre ochi, păr, buze, fie că este vorba despre un trup bine proporţionat. Desigur, perfecţiune nu există, astfel că neajunsuri şi nemulţumiri în rândul reprezentantelor sexului frumos există şi nu vor înceta vreodată să existe.
O piele mai elastică? Buze mai pline, mai cărnoase? Un corp cu forme armonioase, lipsit de surplus şi fără mult ţesut adipos? Tânjim după ce nu avem sau după ceea ce lăsăm în urmă pe măsura trecerii anilor. Căci da, anii nu iartă, iar oglinda, prietena fidelă, debordează întotdeauna de sinceritate.Aşadar, până nu dă zăpada şi nu începe nebunia sărbătorilor, subiectul care ar trebui să te intereseze privitor la mine este Dr. Cristina Bejan chirurgie estetica Bucuresti (doar se ştie că toate femeile, cu mici excepţii, suntem preocupate de slăbire).


CE ESTE CRIOLIPOLIZA?

Pare bombastic şi SF termenul, nu-i aşa? Nu este atât de complicat pe cât pare (alcătuit din 3 elemente de compunere savantă).

CRIO- referitor la frig, glacial
LIPO – grăsime, ţesut adipos
LIZĂ- dezintegrare, dizolvare

De unde reiese logic că... criolipoliza este un tratament de dizolvare a ţesutului adipos prin îngheţarea grăsimii.

După doar o singură şedinţă, rezultatele nu sunt deloc neglijabile.În funcţie de generozitate şi de dimensiunea buzunarului, Moşul poate oferi din tolbă fie un tratament constând doar în şedinţe de criolipoliză, fie în asociere cu masaj anticelulitic sau tratamente de vacuum, lipolaser, radiofrecvenţă. Toate programele au, la urma urmelor, acelaşi efect de dispersare a depozitelor adipoase şi de eliminare a celulitei. Centimetrii dispar văzând cu ochii, iar pielea este eliberată de toxine şi îşi recapată fermitatea. Deci, prima pe lista de dorinţe: slăbire cu criolipoliză.
.
Femeia este, prin definiţie, o mare amatoare a oglinzii. Imaginea reflectată dincolo de sticlă o poate încuraja sau, din contră, îi poate coborî moralul. Din acest motiv, Moşule, anul acesta dăruieşte-i ocazia de a încerca aceste tratamente de remodelare. Va aprecia faptul că ai nimerit-o atât de bine chiar înainte de sărbători! Rochia roşie din catifea abia aşteaptă să fie îmbrăcată în noaptea dintre ani.

Uite, Moşule... Ce zici de asemenea buze?
Buze pline, conturate, care dau bine cu orice fel de ruj, de ţinută, de accesorii. Buzele pe care şi le doreşte orice femeie. Fiindcă nu toate am fost înzestrate cu buze à la Angelina, dar asta nu înseamnă că nu există soluţii. Şi nu, nu este niciun apropo indecent, este doar dorinţa nr. 2. Un cadou, consideră-l bonus, pe care mi-ar plăcea să-l primesc. Voi ce părere aveţi, doamnelor? Vă surâde o mărire buze cu acid hialuronic? Am auzit un NU pe undeva?

Filtrele cu acid hialuronic se folosesc pentru mărirea buzelor, dar şi pentru eliminarea ridurilor profunde. Nu trebuie să-ţi faci griji de efectele acidului hialuronic, întrucât această substanţă este specifică tegumentului uman, aşa că nu vor exista reacţii de respingere din partea organismului.
Tot ce trebuie ştiut despre procedura de mărire a buzelor cu acid hialuronic, atât de răspândită în întreaga lume, este că:
  • materialul de umplere este de mai multe tipuri, mărci iar cel potrivit este recomandat de către medicul specialist care efectuează tratamentul; 
  • totul se efectuează sub anestezie locală; 
  • cantitatea de acid hialuronic injectat depinde doar de volumul dorit; 
  • procedura nu depăşeşte 40 de minute; 
  • în funcţie de metabolism şi de structura fiecărei persoane, efectul astfel obţinut se menţine în jur de 6-9-12 luni
-           
O uşoară jenă poate apărea, dar nu este o regulă, la scurt timp după injectare (edem/echimoză) care se datorează injecţiei şi trecerii efectului anestezicului. Acest mic disconfort dispare de la sine în 2-3 zile.
Moşule, 
spiriduşii de la Mirrors Beauty te vor ajuta ca tratamentele dăruite de tine să se desfăşoare impecabil. Dr. Cristina Bejan, medic specialist în Chirurgie Plastică şi reparatorie reface sau, după caz, creează frumuseţe, iar asta în sensul propriu al cuvântului. Echipa de profesionişti condusă de ea stă la dispoziţia oricui doreşte o îmbunătăţire de ordin estetic.

Poate te corup şi pe tine, Moşule. Un lifting, un vacuum, ceva?
La intersecţia dintre Calea Moşilor (vezi, parcă totul este predestinat) şi Carol I găseşti salonul Mirrors. Nici nu trebuie să reţii tot ceea ce am scris eu aici, arăţi scrisorica mea şi sunt convinsă că vei găsi complicii care să mă surprindă cu un cadou pe care mi-l doresc de mult. Eu mă fac că nu ştiu nimic, da?


Drum liber şi cadouri inspirate!*Articol-scrisoare către Moşul scris de către o pasionată de frumuseţe 
6 comentarii:

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !