DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

joi, 29 decembrie 2016

Tu ai auzit de elevatorul auto?

Tot aud in jurul meu de cateva zile “elevator auto”. Ce sa fie oare? Nu este o rusine faptul ca nu ai auzit despre un altfel de utilaj. De obicei nici posesorii de autovehicule nu ajung sa descopere semnificatia unui elevator auto pana in momentul in care pasesc pe poarta unui service sau a unei vulcanizari. Nu degeaba vei auzi multe persoane care pomenesc cu ardoare aceasta chestie foarte importanta, chiar indispensabila pentru posesorii de automobile. Din acest punct de vedere nu gresesc deloc, pentru ca intradevar, elevatorul auto este un utilaj destul de important.
Asa cum iti spuneam, acesta poate fi gasit in cadrul service-urilor auto si a vulcanizarilor, acolo unde gasim elevator auto 2 coloane sau elevator auto foarfeca vulcanizare. Angajatii unor astfel de centre iti pot numera diferite experiente in care elevatorul auto le-a facut munca mai usoara, meseria de mecanic devenind ceva mai placuta si mai usoara fata de cum se credea ulterior.


Ce face elevatorul auto

Elevatorul poate avea un rol precis de diagnosticare a unor defectiuni, moment in care elevatorul auto va permite tuturor celor care opereaza cu acestia, sa intoarca masina pee toate partile posibile si imposibile, astfel incat masina sa poata fi pusa la punct si sa functioneze impecabil in cel mai scurt timp posibil.

Elevatorul auto amplaseaza doi piloni sub masina, indiferent de tipul si greutatea automobilului. Desigur, fiecarei operatiuni in parte si pentru fiecare dintre caracteristicile masinii, se vor utiliza elevatoare auto specifice care pot duce cu succes la bun sfarsit aceasta operatiune aparent complicata pentru multi dintre noi.

Elevatorul auto poate fi alcatuit din mai multe coloane si sa ofere mai multa dexteritate in derularea planului de actiune asupra automobilului. Indiferent de operatiunile pe care le necesita masina ta, elevatorul auto este solutia cea mai potrivita. Asa ca nu uita sa-ti achizitionezi in dotare un astfel de utilaj esential!

2 comentarii:

  1. Eu am auzit...Mi-ar trebui unul sa ma ridice dimineata de pe scaun, din fata cafelei.

    RăspundețiȘtergere

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !