DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

vineri, 24 februarie 2017

De ce imi place sa joc jocuri in 2 jucatori

Cand vreau sa ma relaxez si sa las la o parte grijile cotidiene, obisnuiesc sa ma joc tot felul de joculete online. Uneori prefer jocurile individuale, alteori pe cele care se joaca in mai multi jucatori.
Cautand jocuri online pe care sa le pot juca, am gasit site-ul Hepy.ro si aici am inceput sa joc jocuri Hepy in 2 jucatori. Mi-am dat seama de faptul ca astfel de jocuri chiar ma relaxeaza si ma fac sa imi iau gandul de la alte lucruri. 
Imi place sa joc jocuri online in 2 pentru ca e mult mai tentant. In momentul in care concurezi cu inca o persoana, parca vrei mai mult sa joci si sa obtii un scor si mai bun. 
Imi place sa joc jocuri online in 2 si pentru ca am sansa sa cunosc tot felul de oameni. Sunt o fire prietenoasa si imi place sa discut cu tot felul de oameni pe diverse subiecte. 
Cand ai un site de jocuri online in 2 pe care il vizitezi frecvent, timpul trece altfel. Da, stiu ca dependenta de jocuri nu e buna, insa, momentan nu ma consider un dependent. 
Daca vrei si tu sa joci tot felul de joculete online in 2, intra pe Hepy.ro. Am 2 jocuri preferate pe acest site:
  • Curse masini in 2
Imi place acest joc deoarece ma face sa simt un oarecare nivel de adrenalina. Mereu incerc sa fiu mai bun si sa imi inving adversarul. Si, de cele mai multe ori reusesc sa fac acest lucru. E un joc preferat de iubitorii de masini care vor sa joace jocuri simple, dar foarte dragute. 

  • Parcari masini 2
Dintotdeauna mi-au placut jocurile in care trebuie sa parchezi masina. Acest joc este unul dintre preferatele mele. Trebuie sa pornesc dintr-un anumit punct si sa ajung in altul in care trebuie sa parchez. Masina trebuie sa fie pozitionata la final intr-un anumit fel si trebuie sa fiu foarte atent si la trafic. 

Acestea sunt doar doua dintre joculetele mele preferate. Am insa si altele si vei avea cu siguranta si tu daca intri pe Hepy.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !