DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Un alt vis -articol premiat la Superblog 2018

Visând pe strada mea

Vreau o stradă doar a mea Să îmi plimb pașii pe ea Și o casă „colorată” Să mă reprezinte, toată. ***   Voi extrapola un pic...

sâmbătă, 4 februarie 2017

Ce este Blogal Initiative ?

După părerea mea, Blogal Initiative este o platformă care a creat o punte între clienţi, agenţii şi bloggeri, oferind acestora din urmă şansa de a obţine beneficii cu ajutorul a ceea ce ştiu ei mai bine să facă (mai mult sau mai puţin) şi anume scrisul. Astfel, în cei aproape 6 ani de când au pornit platforma, prin intermediul acesteia au reuşit să ofere bloggerilor premii care au depăşit valoarea de 200000 de euro constând în gadget-uri, excursii, vouchere, experienţe inedite, bani şi multe, multe altele.Sunt aproape 3 ani şi jumătate, mai exact 3 ani, 5 luni şi 3 zile de când am scris, pe acest blog, un articol în cadrul unei campanii marca Blogal Iniţiative. Un articol în care susţineam o echipă a bloggerilor ce urma să concureze la TRIATHLON CHALLANGE MAMAIA – 2013, echipă lângă care am petrecut câteva zile minunate. Acolo am găsit o atmosferă minunată şi am cunoscut câţiva dintre oamenii din spatele blog-urilor, cu unii am rămas prieten şi acum. Am avut ocazia să întâlnesc şi echipa din spatele platformei cu ocazia unui blogmeet în Constanţa în 2014, parcă. Apoi m-am văzut cu ei şi la Regata Marilor Veliere - 2016, când l-am cunoscut pe Cristian Florea.

Am câştigat şi câteva premii, nu prea multe că cică îmi strică. Cine e curios le poate vedea în pagina "Despre mine", căci nu sufăr de modestie. Dar nu acestea au fost cele care m-au motivat în acest timp ci propriul spirit de competiţie, dorinţa de perfecţionare şi posibilitatea de a cunoaşte oamenii din spatele monitoarelor. Desigur, nu toate merg perfect, o corabie adevărată se clatină. Dar se străduiesc, cu rezultate bunicele să evite răul de mare.Depinde de voi dacă veţi dori să vă testaţi abilităţile în competiţie sau doar să priviţi de pe margine. În ambele cazuri, nu aveţi nimic de pierdut. Pentru mine este un loc virtual în care mă simt bine.

4 comentarii:

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !