DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

joi, 23 februarie 2017

Spring Superblog 2017 - vestitorul primăverii?

Se prea poate să fie aşa devreme ce prima probă va fi lansată fix la 1 Martie! Anul acesta înscrierile vor fi mai din scurt, cel mai probabil pe 24.02.2017 se va deschide "sezonul". Ce este Superblogul? Probabil că cei mai mulţi dintre voi ştiţi sau aţi auzit de ea! Eu vă spun doar că este o competiţie de blogging creativ, probabil cea mai longevivă de acest gen, pe care o urăsc şi o iubesc deopotrivă. 


O urăsc pentru că inevitabil mă scoate din zona de confort. Pentru că un anumit timp mă ţine lipit de monitor. Pentru că îmi oferă miere şi fiere în acelaşi timp. Şi recunosc, la sfârşitul fiecărei ediţii îmi jur în barbă să nu mai particip în veci la ea. Dar mă întorc spăşit, ba chiar nerăbdător ca un fiu rătăcitor, şoptind în gând că e pentru ultima oară. O iubesc pentru că..., pentru... ei bine, nu ştiu de ce! Poate pentru oamenii minunaţi, de cele mai multe ori, pe care i-am cunoscut (între ei fiind şi acei organizatori calzi şi dedicaţi)? Poate pentru acerba competiţie (dar dublată de un real fair play)? Doar am afirmat de multe ori că am spirit de competitor. Poate pentru surprizele care însoţesc fiecare ediţie? Poate pentru discuţiile, uneori spumoase, de pe grup? Doar Dumnezeu ar putea şti şi cred că şi El s-ar simţi un pic încurcat.

Cert este că am tras de mine şi am hotărât să particip şi de data asta (evident, pentru ultima oară). Nu de alta dar la Superblogul din toamnă-iarnă am ieşit pe locul 13 fiind a 13-a ediţie iar acum trăgând cu ochiul văzui 13 sponsori ceea ce poate duce cu gândul la 13 probe, aşa că...

Trebuie să mărturisesc că am "furat" un pic startul înscrierilor aşa că nu am banner de participant (încă), drept urmare vă las link-ul de înscriere la Spring Superblog 2017 (asta dacă vreţi să suferiţi, aşa ca mine) şi o imagine împumutată tot de acolo.


Acu doar voi ştiţi dacă aţi avut sau nu blogul în hibernare, cert este că n-are cum să vă strice un pic mai multă mişcare! Zic şi eu...

Îmboldit de un gând deloc cuminte vă mai las o imagine (făcută de un neobosit blogger constănţean) pe care cineva văzând-o a denumit-o adhoc "Pasărea furtunii".

Click pentru mărire

O să vă prindeţi voi, mai devreme sau mai târziu, de ce! Până atunci să plutească misterul!

Update 24.02: Mi s-a stricat feng-shui-ul. Tocmai am aflat că vor fi 16 probe şi nu 13 aşa cum am crezut/sperat eu. Curat ghinion!

20 de comentarii:

 1. Bafta,

  Acum musai urci peste 13. Poate 12, cine stie :D

  RăspundețiȘtergere
 2. Tu înscrie-te, și lupta, pune in practica tot ce crezi ca-ti place si aduce folos, bucura-te și nu te intrista pentru note și sponsori care una zic și alta fac. Toti se vor la start cu șanse egale, dar ce sa vezi, podiumul are trei locuri și restul devine statistica personala. De asta zic, cata vreme scrii, și vad ca faci asta, tot felul de articole care nu aduc decat experienta, aici gasesti mult mai mult. Iar locul 13 nu e chiar micut, tinand cont ce lunguta a fost editia trecuta. Succes, Radu!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mersi de încurajări, Adriana! Voi încerca! :)
   Îi dădeam cu 13 înainte, căci mă gândeam că dacă se păstrează potrivirea asta, 13 mi-a purtat mereu noroc. :)

   Ștergere
 3. Succes, colega! Te astept la linia de start, da? Sa te tii dupa mine toata competitia :) Hai sa "furam" podiumul :P

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sincer, eu n-am ce face cu podumul, eu vreau premiul! :) E bună tactica asta, "ţinutul trenei", e des folosită în cursele de semifond.
   Mult succes!

   Ștergere
 4. :) Si uite ca au fost 18 probe!
  Si eu am participat pentru prima data si bineinteles ca si ultima :) Am pornit setata pentru 14 sponsori=14 probe, iar cei 4 magnifici mi-au stors si ultimele picaturi de elan...
  Insa este o experienta interesanta si frumoasa, chiar merita efortul.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. :) Chestia asta cu "bineinteles ca si ultima" am auzit-o de multe ori, inclusiv eu am spus-o. Mai vedem. :) Sper să ne cunoaştem la gală!

   Ștergere
 5. :) Da, si eu sper. In legatura cu urmatoarea participare la concurs, intr-adevar, mai... greu.

  RăspundețiȘtergere
 6. :) Mai lipseste un ''on''?
  Adevarul este ca nu-i atat de greu. Ai la dispozitie o saptamana pentru fiecare proba, iar ideile-ti vin pe masura ce te documentezi din enunturi. Afli lucruri interesante si chiar merita efortul.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sau pur şi simplu te joci şi te distrezi, cum poate să o facă toţi măcar la ultima probă! :)

   Ștergere
 7. :) Asa este,cum pot s-o faca toti cei care doresc. Mi-a facut placere.

  RăspundețiȘtergere
 8. :) Ma refeream la toti cei care vor sa participe la concurs. Mie una, mi-a facut placere sa particip anul acesta. Dar multumesc, oricum! La fel iti doresc si eu, spor in toate! :)

  RăspundețiȘtergere

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !