DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

miercuri, 1 martie 2017

Constanţa poziţia 23 în topul oraşelor funcţie de costul vieţii

Asta potrivit studiului recent realizat de D&D Research (agenţie de cercetare) şi Storia.ro (platformă de imobiliare). Este vizată percepţia pe care o au oamenii asupra costului vieţii văzut din oraşul şi cartierul în care locuiesc raportat la veniturile obţinute.

Pe primele locuri sunt în ordine Braşov, Cluj-Napoca, Oradea, Sibiu, Piteşti, Timişoara, Târgu Mureş, Craiova, Bucureşti şi Iaşi. Percepute ca având un nivel al costului vieţii dezavantajos sunt Reşiţa, Alexandria, Vaslui, Focşani, Piatra-Neamţ, Satu-Mare, Tulcea, Călăraşi, Botoşani şi Brăila. Studiul complet îl găsiţi aici, puteţi descoperi multe surprize, lucruri interesante, schimbări de percepţie.

Constanţa


https://pixabay.com/ro/cazinou-peisaj-constanta-arhitectura-1193350/

Studiul ne oferă o cercetare pe cartiere funcţie de medie, siguranţă şi costul general al vieţii. Se actualizează lunar, astfel poate contribui orice locuitor responsabil al oraşului. Click pe studiul pentru Constanţa. Personal am rămas profund surprins şi neplăcut pe deasupra când am văzut pe ce poziţie este cartierul în care locuiesc.

8 comentarii:

 1. Constanta este un oras superb. Pacat ca nu s-au demarat mai multe proiecte pentru dezvoltarea zonei. Am avut mereu o admiratie fata de constanteni, mai ales ca acesti oameni au invatat sa convietuiasca frumos impreuna indiferent de religie sau etnie. Un exemplu bun de urmat! A fost o perioada in cae chiar imidoream sa traiesc acolo.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dacă te iei după ce cred constănţenii despre oraşul lor, nu s-ar spune! ;)

   Ștergere
 2. M-am documentat. Mulțumesc pentru material!

  RăspundețiȘtergere

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !