DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

marți, 21 martie 2017

Produse de îngrijire masculine de la Bottega Verde

Pe data de 5 martie am participat la Spring Blogmeet 2017. Acolo am primit, printre altele un voucher de la Bottega Verde. L-am acceptat, un pic neîncrezător, crezând că acest brand are doar produse feminine, auzind despre el numai de la persoane de sex opus. Nu mică mi-a fost surpriza şi bucuria văzând pe site-ul Bottega Verde şi produse pentru bărbaţi. Adică pentru mine! Adică puteam să-mi folosesc voucherul fără să trebuiască să fac cadouri (nu că nu mi-ar plăcea).


Ceea ce am şi făcut. Astfel, pe data de 18 martie mi-a sosit coletul cu produse. Iată-l:Am reuşit să le fac doar această poză, după care m-am pierdut într-o convorbire telefonică. Când m-am întors cutia dispăruse cu totul, rămânând stingher doar acest gel de duş (era dublură):

Albastru condimentat

În schimb mă aştepta un mesaj pe telefon de fiu-meu în care-mi mulţumea pentru cadou. Pentru că scria pe el că oferă o senzaţie de relaxare, am zis să-l încerc ca să mă calmez şi culmea chiar aşa a şi fost. A lăsat pielea catifelată, puţinul păr pe care-l mai am mătăsos şi un miros discret de smirnă (răşina arborelui de mirt). Senzaţie de condiment ce te duce cu gândul la albastru, aşadar un nume bine ales. Mi-a plăcut şi cred că asta ar simţi majoritatea bărbaţilor.

Cum l-am prins la telefon, mi-am cerut produsele înapoi dar mi-a adus doar parfumul Lemn marin, celelalte urmând să mi le dea după ce le testează şi el, asta dacă mai rămâne ceva. Foarte interesant şi plăcut parfumul. chiar ai senzaţia că te plimbi printr-un laborator cu minerale parfumate. Categoric îmi place.


Când le voi recupera şi pe restul, adică gel de duş Lemn marin, spuma de bărbierit cu cacao şi săpunul cu violete primit cadou voi mai scrie un articol sau voi face update.

O surpriză plăcută de la Bottega Verde pe toate planurile, până acum. Sincer nu mă aşteptam. 

O surpriză plăcută şi pentru cititorii acestui blog. Dragilor, BottegaVerde.ro vă face şi vouă un cadou: aveţi 10% reducere la orice comandă dacă folosiţi codul SUBCER (da,da, e cod personalizat pentru blogul meu)  înainte să finalizați comanda. Grăbiţi-vă, pentru că doar primii 10 dintre voi vor putea beneficia de el. Eu sunt sigur că n-o să regretaţi. Desigur, sub rezerva că nu ştiu nimic despre cele de damă. Domnilor, sunt sigur că vor plăcea!

Apropo, parfumul e de cursă lungă, după ore bune tot se mai simte, m-a întrebat o doamnă dacă mi-am schimbat parfumul.2 comentarii:

  1. Na, ca ti-a iesit un soi de review (vesel) de cosmetice, cred ca baiatul tau are nas bun pentru produse de calitate. Si nu, nu cred ca mai recuperezi ceva...

    RăspundețiȘtergere

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !