DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

marți, 14 martie 2017

(Re)Venirea Diverta în Constanța

Diverta, principalul retailer integrat în domeniul cărţii, papetariei si jucăriilor, revine în Constanta. Deschiderea va fi mâine, 15.03. în cadrul City Park Mall Constanţa, la parter, unde lanţul de retail Diverta îi aşteaptă zilnic, între 10.00 și 22.00, pe cei mici şi mari cu cele mai noi oferte de cărţi, papetărie şi jucării.


De menţionat, timp de o lună, clienţii vor beneficia de 10% discount pentru orice produs achiziţionat.

Foarte interesant mi se pare că începând cu acest an, Diverta îşi propune să realizeze în incinta magazinelor diverse evenimente menite să contribuie la diversificare activităţilor pentru cei mici şi mari – lansări de produse/carte, ateliere de creaţie, dezbateri, seminarii sau grupuri de studiu.

Despre Diverta:

Înfiinţat în 1999, Diverta este principalul retailer integrat în domeniul cărţii, papetăriei şi jucăriilor. Cu o reţea de 27 de magazine în toată ţara, Diverta oferă un mix complet de produse, menit să asigure cumpărătorului întreaga gama de divertisment şi dezvoltare personală pentru toată familia: peste 30.000 de titluri de carte, o gama variata de articole şcolare şi office, cele mai cautate brand-uri de jucării şi cele mai inedite idei de cadouri şi soluţii de ambalare. Sub sloganul ”mereu ceva nou”, Diverta ofera publicului peste 50.000 de idei de cadouri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !