DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

joi, 27 aprilie 2017

Locurile de joacă pentru copii din Constanţa

Se ştie că un copil fericit se dezvoltă într-un adult responsabil şi integrat în societate. Una din cheile fericirii copiilor este joaca. Se pare că edilii din Constanţa ori nu ştiu asta ori nu sunt interesaţi de viitorul oraşului pentru că altfel nu se explică starea în care se află majoritatea locurilor de joacă pentru copii.


Asta deşi:
"Aproape 4 milioane de euro este suma alocata de primaria Constanta pentru refacerea locurilor de joaca in aer liber existente si crearea altora noi.
  • 10.000.000 lei (2,2 milioane euro) alocati pentru refacerea celor 64 de locuri de joaca existente. Pe surse am aflat ca aici avem o problema majora cu 25 dintre ele, fiind in diferite litigii sau fara acte necesare cum ar fi intabularea.
  • 7.000.000 lei (1,6 milioane euro ) alocati pentru 34 noi locuri de joaca." - Vezi sursa.
Proiectul Locuri de joacă din Constanţă îşi propune, citez, "sa dea o mana de ajutor constantenilor  sa poata identifica toate locurile de joaca din oras si in acelasi timp ne dorim sa ne asiguram ca primaria isi tine promisiunea macar anul acesta si foloseste cei 4 milioane de euro asa cum a promis, pentru a asigura o dezvoltare armonioasa a celor mici prin prezenta locurilor de joaca demne de un municipiu atat de important la nivel national."

Dacă vreţi să vă implicaţi sau să ajutaţi acest proiect accesaţi link-ul de mai sus. Veţi găsi şi un reportaj realizat în colaborare cu Digi 24 Constanţa, reacţii ale edililor, imagini şi opinii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !