DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

joi, 15 iunie 2017

Reparatii biciclete Bucuresti – Service-urile BikeXCS

Am un prieten care e mare fan ciclismului si nu se poate dezlipi de bicicleta. Mi-a povestit ca, in ultimele zile, a parcurs aproape 50 de km pedaland. Totusi se intampla cateodata sa i se strice cate ceva la bicicleta. Acum o zi a facut pana pe roata din fata si asa a descoperit service-ul BikeXCS. 
In magazinele fizice BikeXCS din Bucuresti, orice pasionat de ciclism gaseste si cate un service pentru repararea bicicletelor de orice tip.

Prietenul meu a ales service-urile BikeXCS deoarece i-au oferit piese originale. Dar si pentru ca mecanicii de aici sunt experti cand vine vorba de repararea unor biciclete. In plus, se ofera posibilitatea stocarii bicicletei din momentul in care intra in reparatie si pana cand este ridicata de client.

Timpul mediu de reparatie este de 24 de ore, cu exceptia varfurilor de sezon cand se pot atinge si 48 de ore.

Unde ii gasiti?
Service de biciclete Bike XCS Lacul Tei /Doamna Ghica, Bucuresti
 • Bd. Lacul Tei nr. 126-128, sector 2, Bucuresti. 
 • Program Service: L-V: 10:00-13:30 14:00-18:30, S: 10:00-13:30
 • Pauza de masa: L-V: 13:30-14:00
 • Telefon: 0735 818 636Service de biciclete Bike XCS Baba Novac, Bucuresti
 • Bd Str. Baba Novac nr. 11a, sector 3, Bucuresti. 
 • Program Service: L-V: 10:00-13:30 14:00-18:30, S: 10:00-13:30
 • Pauza de masa: L-V: 13:30-14:00
 • Telefon: 0731 956 126

Aici gasiti un tabel complet al preturilor practicate in service-urile de biciclete BikeXCS: https://www.bikexcs.ro/service-biciclete-bikexcs

Despre BikeXCS

Povestea BikeXCS a inceput acum 13 ani. In tot acest timp, au comercializat cu succes biciclete, piese si echipamente pentru ciclism de calitate superioara. BikeXCS detine 2 magazine fizice in Bucuresti, dotate fiecare cu cate un service de biciclete.

In magazinele fizice BikeXCS din Bucuresti sau in magazinul online BikeXCS.ro este imposibil sa nu gasesti bicicleta potrivita; echipa vine in intampinarea ta cu o gama variata de biciclete: MTB, cursiere, biciclete trekking, biciclete pliabile sau biciclete electrice, fiabile, confortabile, rapide si usoare. Biciclete pentru barbati, femei si copii.

Pentru comenzile online de biciclete, transportul este gratuit si beneficiezi de livrare rapida in 24h. Ai posibilitatea de a plati ramburs, online cu cardul sau in rate. Plata cu cardul si introducerea datelor personale pe site-ul BikeXCS.ro sunt securizate si criptate. Certificatul SSL instalat pe serverul nostru asigura protectia datelor personale si a celor bancare.

2 comentarii:

 1. bicicleta eu am doar una stationara pe care ma mai fatai de Paste si de Craciun. E bine ca acum stiu unde pot repara bicicleta, poate imi si cumpar una pana in toamna :P

  RăspundețiȘtergere

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !