DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

joi, 27 iulie 2017

Aniversare cora la malul mării

Luna iulie chiar este o lună specială pentru cora Constanţa. Astfel hipermarketurile cora City Park şi cora Brătianu aniversează 6 ani, respectiv 4 ani de prezenţă în oraşul de la malul mării. La această frumoasă vârstă cora Constanţa se mândreşte cu faptul că are zeci de mii de clienţi zilnic. În plus, constănţenii pot comanda şi online, iar pentru doar 15 lei produsele sunt livrate direct la adresa cerută în Constanţa şi localităţile Cumpăna, Lumina, Mamaia, Murfatlar, Năvodari, Mamaia-Sat, Ovidiu, Valu lui Traian, Agigea, Eforie Nord, Eforie Sud, Techirghiol. Ca orice sărbătorit, cora Constanţa s-a pregătit. Să vedem cu ce!


Astfel, în perioada 25 – 28 iulie 2017, clienţii sunt aşteptaţi cu numeroase promoţii pentru a sărbători cum se cuvine. Constănţenii pot opta pentru shoppingul tradiţional sau pentru serviciul cora.ro. Cei care nu au timp să treacă pe la magazin pot opta pentru comanda online, pe site-ul www.cora.ro, cu livrare la domiciliu. Oferta hipermarketului virtual este comparabilă, prin diversitate, cu cea a magazinelor tradiţionale, clienţii putând alege din peste 30 000 de produse din toate categoriile, de la alimentar şi băuturi, la igienă sau casă şi grădină, îngrijirea copilului, modă ori animale de companie.

Dar nu trebuie uitat de surprize şi de HiperTortul Aniversar!

cora City-Park
cora Brătianu
Sper să vă fie utile informaţiile.

2 comentarii:

  1. Ajung foarte rar la Cora fiindca este foarte departe de mine, dar tanjesc dupa produsele pe care le gasesc aici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Când locuiam în Bucureşti făceam cumpărături de la cora. Acum şi la mine este departe. :(

      Ștergere

Fără comentarii anonime ! Nu vor fi publicate !
Şi dacă vreţi să înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !

Poate totuși facem ceva

Grădina de vară Tomis din Constanța în decembrie 2017

A trecut cam un an și jumătate de la articolul scris de colegul blogger Joie Negru   și am vrut să văd cu ochii mei ce se mai întâmplă în a...