DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

joi, 6 iulie 2017

Concursuri, tombole şi premii la Constanţa Fitness Festival

După ce pe 21 octombrie 2016 şi-a (re)deschis un centru de fitness în City Park Mall, World Class ne mai face o surpriză, ne aduce în Constanţa cel mai mare festival de fitness în aer liber ce se va desfăşura pe Faleza Cazinoului în data de 15 iulie. Vă prezint în continuare comunicatul de presă, dacă vreţi să participaţi măcar să o faceţi informaţi.
Este preluat exact cum l-am primit, nu am schimbat nici măcar o virgulă:


Comunicat de presă

World Class România aduce în Constanța cel mai mare festival de fitness
în aer liber
Constanța Fitness Festival se desfășoară în data de 15 iulie pe Faleza Cazinoului

Constanța, 6 iulie 2017 World Class România, lider de piaţă în industria de health&fitness autohtonă, organizează sâmbătă, 15 iulie, prima ediție a evenimentului Constanța Fitness Festival, cel mai mare show de fitness in aer liber. Participanții sunt așteptați pe Faleza Cazinoului din Constanța, să se bucure de o zi întreagă de mișcare, voie bună și energie.
Constănțenii se vor bucura de sesiuni gratuite de antrenamente de grup, un maraton de cycling, multe premii și distracție fără limite. Pe lângă clasele de Zumba, Yoga și sesiunile de dans, pentru mai multă adrenalină, cei mai puternici dintre cei înscriși vor putea participa la maratonul de cycling și la competițiile desfășurate împreună cu cei mai cunoscuți instructori din România. În cadrul evenimentului vor fi prezenți antrenori invitați special din București și Cluj, pentru le a oferi participanților cea mai complexă experiență de fitness.
“Ne bucurăm să aducem acest festival și publicului din Constanța, mai ales după edițiile reușite de la București și Cluj-Napoca, unde am descoperit foarte mulți oameni deschiși către sport și adoptarea unei vieți sănătoase. Ne dorim să inspirăm din ce în ce mai mulți români să-și îmbunătățească stilul de viață, devenind mai activi, mai des”, a declarat Kent Orrgren, CEO World Class România.
Pe tot parcursul zilei, între sesiunile de antrenamente, se vor desășura tombole și concursuri cu premii-surpriză. Câștigătorii vor primi o mulțime de premii oferite de Hervis Sports, Zuzu, Toyota, H2O sau Dorna. Cel mai norocos dintre aceștia poate pleca acasă cu o bicicletă Pegas, câștigată prin tragere la sorți. Înscrierea la tombolă presupune înregistrarea la fața locului și participarea la cel puțin o clasă de aerobic sau de cycling dintre cele organizate la festival.  
De asemenea, Banca Românească va răsplăti, cu câte un echipament complet, doi dintre cei mai activi și mai curajoși participanți, care se înscriu la toate clasele de la maratonul de cycling.
Fitness Festival este cel mai mare eveniment de fitness în aer liber din țară, organizat de World Class România. Anul acesta, startul s-a dat în Cluj-Napoca, evenimentul fiind la a doua ediție, a continuat în București, unde a fost organizată cea de-a cincea ediție, și se va încheia în orașul Constanța, unde va avea loc prima ediție. La Cluj-Napoca, peste 2.000 de iubitori de sport s-au bucurat de o zi întreagă de energie și distracție, iar la București peste 5.000 de participanți au profitat de soare și distracție.
Pentru mai multe detalii despre programul festivalului, accesați: World Class Fitness Festival.

***
Despre World Class România
World Class România este lider de piaţă în industria de health&fitness autohtonă și numără în prezent 31 de centre în toată țara și peste 55.000 de membri. Centrele de fitness World Class asigură servicii la cele mai înalte standarde, dotări de ultimă generație și programe de antrenament diversificate. World Class este partener principal LES MILLS™ - cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume. World Class România oferă, de asemenea, un concept premium de club de fitness și lifestyle, denumit W, în cadrul căruia membrii au posibilitatea de a se antrena și relaxa, într-un cadru intim și exclusivist.
World Class România este deținută de Resource Partners, fond de investiții cu capital privat, din Europa Centrală și de Est, susținut de investitori instituționali. Fondul se implică în proiecte cu capital privat din Polonia, România și alte state membre ale Uniunii Europene din Europa de Est. Resource Partners se concentrează în principal, prin experiența pe care o oferă, pe identificarea și susținerea companiilor cu creștere rapidă și cu o echipă puternică de management.
Pentru mai multe detalii despre World Class România, accesați: http://www.worldclass.ro/ și https://www.facebook.com/worldclass.romania.

Acu, ce să zic? Dacă cumva câştigaţi vreun premiu să vă aduceţi aminte că eu v-am anunţat de festival! ☺2 comentarii:

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !