DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

miercuri, 26 iulie 2017

Gașca ZURLI ajunge în VIVO! Constanța.

VIVO! Constanţa vine, în plină vară, cu o ofertă de nerefuzat şi vă invită sâmbătă, 29 iulie, începând cu ora 17.30, în zona Info-Desk, la o întâlnire incredibil de amuzantă cu... Gaşca Zurli! 
Prietenii tuturor copiilor veseli vin la VIVO! Constanţa să-ţi ofere un show plin de zâmbete!

Îi cunoaşteţi, îi admiraţi, le ştiţi cântecelele şi mişcările de dans, îi ascultaţi în maşină, acasă sau în oraş şi nu aveţi cum să rataţi o întâlnire faţă în faţă cu îndrăgita gaşcă, la VIVO! Constanţa.

Ce au mai inventat inspiratele personaje ale Mirelei Retegan şi cu ce poveşti vin acum în faţa publicului mic şi nu numai, deoarece una dintre cele mai importante părţi ale spectatorilor este formată din părinţi, rămâne să vedeţi sâmbătă, de la ora 17.30. 


„Cinghilinghi” se intulează călătoria magică în care sunteţi  invitaţi de VIVO! Constanţa, cel mai recent show în care vă veţi întâlni cu personajele voastre preferate: Fetiţa Zurli şi Zâna Bună, Vrăjitoarea Tura Vura şi Clopoţel, Yuppi, Truli, Zdrăngănel şi, desigur, Tanti Prezentatoarea, adică Mirela Retegan.

Mirela Retegan este antrenorul părinţilor pentru joacă, căci „joaca este limbajul dragostei dintre părinţi şi copii”, spune cunoscutul manager şi inventator al Găştii Zurli.

Aşadar, din dragoste pentru toţi copiii şi pentru toţi părinţii lor, VIVO! Constanţa vă invită la cel mai amuzant show interactiv din România, care include toţi membrii familiei. Intrarea este liberă, iar distracţia este garantată! 

Mai multe amănunte găsiţi aici: Detalii.


2 comentarii:

  1. Nu-s fan gasca Zurli dar nu-mi mai iese din cap refrenul ala cu ”am o casuta mica, asa si-asa...” Ma mai fac bine?

    RăspundețiȘtergere

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !