DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

duminică, 5 noiembrie 2017

Becuri vintage - amănuntele fac diferența

becuri vintage

Se știe, amănuntele fac diferența. Iar aceste becuri vintage o fac temeinic! Gândiți-vă doar că sunteți proprietarul unui local. În mod cert doriți să vă diferențiați de concurență, să creați un spațiu cu personalitate!

Evident, este nevoie de ochiul unui designer priceput pentru a armoniza un spațiu dar atât forma, aspectul acestor becuri cât și lumina albă, caldă pe care o emit, permit realizări ambientale dintre cele mai spectaculoase și reușesc să creeze acea atmosferă intimă și plăcută de care cu toții avem nevoie.

Eu m-am jucat un pic și mi-am imaginat cum ar arăta un bec vintage la o masă pregătită, să zicem, pentru o cină romantică.

bec vintage

Sau așa, în altă ipostază.

bec vintage

Ori un bar luminat la acest mod. Îi dă un aer aparte, aș spune...

bec vintage

Nu am pretenții că mă pricep la design de interior, așa că dacă propunerile mele vi s-au părut neinspirate, vă rog nu dați cu pietre. Nu de alta dar e păcat de becuri! 😏

Și acum, dacă tot v-am smuls măcar un zâmbet (sper) cu amenajările mele imaginare, în caz că vă bate gândul să încercați așa ceva în localul vostru, ar fi bine să știți că în același loc găsiți și corpuri de iluminat vintage, iată și un exemplu:

corpuri de iluminat vintage

Și ca să vă dau o mică dar frumoasă temă de gândire, vă rog să vă imaginați unele din becurile alea (cele de vă plac) la voi în dormitor ori în colțișorul vostru de casă, cel în care vă retrageți să meditați încălzind în mâini un pahar de coniac fin într-o seară rece de noiembrie.

Ia te uită, închideam articolul și uitam să vă spun de unde puteți procura toate aceste „amănunte ce fac diferența”, de la magazinul online SavElectro.

SavElectro


Becul meu vintage preferat de la acest magazin este unul Edison, dar să nu mă spuneți! Acesta este:

Bec vintage Edison


Imagini: https://pixabay.com/ro/ la care s-a jucat un pic fiul meu.

14 comentarii:

 1. Ce alegeri inspirate ai facut, iar fiul tau un adevarat Sherlock Holmes, nu stiu cum a gasit el pozele astea faine. Cred ca la lumina oricarui bec mi-ar placea sa beau o cana de ceai - PARFUM DE FEMME- ( sic)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Fiecare se poate gândi că bea ce-i place! :) Sunt chiar deosebite becurile!

   Ștergere
 2. Deja imaginatia mi-a luat-o razna...
  Noiembrie e, frig e, mai lipseste ceva? ;)

  RăspundețiȘtergere
 3. Imi plac la nebunie corpurile de iluminat vintage, dar cu o conditie: becurile sa fie economice. Eu as inlocui coniacul cu un vin fiert si as sta in fata semineului asteptandu-l pe Mos Craciun :)))

  RăspundețiȘtergere
 4. eu a vazut in vara, intr-un showroom, un corp de iluminat vintage care mi-a placut foarte mult, dar n-am nici cea mai vaga ca exista becuri vintage.Cu atat mai putin stiam cum arata.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu se găsesc chiar peste tot dar există și au toate avantajele becurilor moderne.

   Ștergere
 5. In perioada asta a sarbatorilor ar fi numai bune aceste becuri vintage!

  RăspundețiȘtergere

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !