DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

luni, 13 noiembrie 2017

Gală Superblog la Hotel Royal din Poiana Brașov - avanpremieră

Să mai spună cineva că bloggerii nu au evenimente faine! Cum ar putea să o facă, atunci când gala Superblog e găzduită, anul acesta, de un salon de evenimente din Poiana Brașov de anvergura Hotelului Royal? Până și la Constanța, unde locuiesc de câțiva ani, sunt cunoscuți pentru organizare de evenimente în Brașov, printre acestea numărându-se nunți, botezuri, petreceri private, aniversări sau evenimente de afaceri precum team building-uri sau conferințe de tot felul. Dar haideți să vă spun ce făceam noi acolo.

Salon organizare evenimente Hotel Royal Poiana Brasov


Eram cu toții (bloggeri, sponsori, organizatori, parteneri și gazde) strânși acolo, în sala îndeajuns de încăpătoare (150 de locuri) ca să ne cuprindă pe toți. Ajutam cei doi organizatori în pregătirea sălii așezând la locurile lor ecranul de proiecție și videoproiectorul, flipcharturile dar și verificând sonorizarea și laptopul, toate puse la dispoziție de gazde. O făceam cu drag, deși nu neapărat din hărnicie. Speram să-mi risipesc emoțiile pentru când îmi va veni rândul să trec la microfon. Credeți că e ușor să vorbești în fața atâtor oameni? În plus mai am și o problemă de dicție, graseiez, adică sunt rârâit mai pe românește.

După ce ne vom etala cu toții emoțiile, fiecare după putință și personalitate, se vor împărți premiile, se vor exprima bucuriile sau nemulțumirile după caz, sala va reveni la funcționalitatea ei obișnuită, aceea de restaurant cu specific internațional și petrecerea va începe! Ca de obicei Daniel Botea va deschide sesiunea de dans chemându-ne pe toți pe ring.

Salon organizare evenimente Hotel Royal Poiana Brașov

Da, ar fi frumos să avem și o mireasă printre noi, am auzit că aduc noroc. Ar fi o premieră deschizătoare de drumuri pentru Superblog. 🙂 În mod sigur ni se va face foame, măcar din cauza aerului tare de munte iar noi bloggerii știm să apreciem preparatele savuroase și servirea de calitate.

organizare evenimente Hotel Royal Poiana Brașov

Petrecerea se va lungi târziu în noapte, se vor lega prietenii, se vor face noi cunoștințe, se va socializa offline, în general se vor face toate nebuniile care pot trece prin mințile unor bloggeri creativi. Și neapărat trebuie să nu uit să întreb gazda dacă este adevărat că hotelul este construit pe locul unei stânci ce a trebuit dinamitată, așa cum am auzit pe undeva, un detaliu foarte pitoresc dacă e adevărat.

Când ne va doborî oboseala, căci de plictiseală nu poate fi vorba, ne vom retrage în camerele care ne-au fost rezervate, care sunt la înălțimea celor trei stele și peste, așa cum am putut cu toții observa când ne-am aranjat sau ne-am tras sufletul după drum, înainte de a coborî la gală. Evident, ne vom revedea la cafea și la micul dejun, dimineață, când vom face selfie-uri și vom admira priveliștea fabuloasă, să nu uităm că Poiana Brașov e renumită pentru peisajele de vis iar Hotel Royal are o poziție privilegiată în stațiune.

Ce oare sună și nu mă lasă să-mi fac discursul pentru când îmi va veni rândul la microfon? Off, e alarma, iar eu am visat. Dar nu-i nimic, vom avea gala Superblog în decembrie, fix la Hotel Royal în Poiană. Iar ce se va întâmpla acolo va bate visul meu, sunt sigur!

Articol (ficțiune) scris pentru competiția de blogging creativ, Superblog 2017, proba 21 - „Eveniment la Royal”

8 comentarii:

 1. Pana si la Drobeta a ajuns vestea despre frumusetea locului si serviciile acestui hotel. Fiind localizat in stațiunea de ski,Poiana Brasov,cred ca este un alt atu al hotelului. Daca ajung prin zona, aici ma voi caza.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Înseamnă atunci că este chiar mai cunoscut decât știam! Așa să faci! :)

   Ștergere
 2. Nu am fost de mult timp in Poiana Brasov. Poate ar fi timpul sa ajung pe acolo. Zici ca Hotel Royal are o pozitie privilegiata? Atunci merita sa incerc:)

  RăspundețiȘtergere
 3. ai grija ce-ti doresti, ca e posibil sa se indeplineasca. Poate decide vreo bloggerita sa faca si nunta in cadrul evenimentului.

  RăspundețiȘtergere
 4. E greu sa vorbesti in fata oamenilor. Dar daca ai in fata oameni pe care i apreciezi devine mai usor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu neapărat (cel puțin pentru mine) dar o să mă gândesc la asta pe 16 decembrie! :)

   Ștergere

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !