DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

vineri, 1 decembrie 2017

Despre parteneriate și nu numai...

Primul băiat mi s-a născut în 1995, în decembrie, cu două zile înainte de Crăciun. Eram student în anul 5, stăteam într-o garsonieră din Drumul Taberei - Moghioroș, cu chirie. Nu vreau să vă spun ce aventură a fost să caut și să găsesc haine de gravidă. Știam, desigur, fără greș de unde pot lua bere sau țigări, piața era aproape și relativ bine aprovizionată dar de asemenea haine și ce a urmat mai târziu (pamperși, lapte praf) habar n-aveam. Și nici rude sau alte cunoștințe în afară de ceilalți studenți nu aveam ca să-i pot întreba de existența unor magazine unde aș putea găsi, căci de unele specializate nu cred că se putea vorbi. Iar de existența unor haine de alăptare speciale nu am aflat decât de curând, când a fost polemica aceea cu alăptatul în public.

Cred cu tărie că existența unui magazin online, specializat pe acest tip de produse, cum este Hotmama.ro este mai mult decât utilă, fiind de ajutor persoanelor de ambele sexe, pentru că nu uitați tăticilor, voi va trebui să alergați după ele! Este de remarcat că Hotmama pune mare preț pe împletirea confortului cu senzualitatea astfel încât tinerele mămici să-și păstreze încrederea în corpul și silueta lor. Ceea ce mi se pare firesc, după părerea mea toate mămicile și gravidele au dreptul, datoria și privilegiul să arate hot și să se simtă bine în pielea lor. Să nu uităm, cu toții avem mame și, după caz, soții!

haine gravide

haine gravide
Produsele sunt de calitate, au o piață constantă, destul de bine conturată și, în plus, livrează orice comandă gratuit indiferent de valoarea acesteia (în scopul evitării neajunsurilor din cabinele de probă) așa că nu aici ar trebui să concentreze promovarea. Părerea mea este că ar trebui să se axeze pe promovarea imaginii companiei și întărirea brandului de firmă, pe termen lung, folosind mai ales campaniile de awareness.

hotmama


Partenerii media ai Superblog care ar putea fi implicați ar fi, la o primă vedere, Chic-Elite și Mujer fiind publicații cu impact în publicul feminin. Mai puțin și doar tangențial aș vedea o implicare pentru TVR2 sau Radio Gold FM.

Fiind vorba de o firmă care obține profit, Hotmama va trebui să prevadă un buget atât pentru cei menționați mai sus dar și pentru campaniile pe bloguri și promovarea în social media.

Personal nu cred că aș fi un bun blogger ambasador pentru Hotmama.ro. Sunt prea puțin empatic și un pic prea zeflemitor. Aș organiza parade de modă, concursuri de „miss gravida”, cea mai sexi graviduță sau... mai bine mă opresc aici. Dar între bloggerii parteneri ai Superblog sunt câțiva care ar putea fi. Și mă refer la Dana Lalici de la SexulSlab.ro, copywriter la Sano Vita și website content writer la Revista online pentru femei, Cristina Lincu - editorial manager la Catchy și scriitoare publicată,  Adriana Tîrnoveanu de la Înșiră-te mărgăritare, deasemenea scriitoare publicată și  Mihaela Roxana Vasilescu pe care o percep (sper să nu mă înșel) ca având multe legături cu grupurile de parenting. Spre deosebire de mine sunt persoane empatice, citite cu interes de comunitățile feminine. 

Articol scris pentru Superblog 2017, ultima probă - „Parteneriate HOT pentru hotmama.ro”

6 comentarii:

 1. Ce să zic? Eu cred ca orice femeie care cunoaste o alta care timp de 9 luni trece prin transformari miraculoase si nu numai...i-ar putea veni acesteia in ajutor sugerandu-i un astfel de loc unde stresul despre ce ar putea imbraca si pe timpul sarcinii ar disparea cat ai zice....haine hotmama. Cred cu tarie ca poti fi la moda si cand esti gravida, asa ca da, parca vad cum i-as recomanda într-o campanie comuna. Cu ocazia asta am aflat ca ai un fiu capricorn ca mine. Te felicit ca ai dus pana la capat editia aceasta si multumesc ca ma vezi ...partener in ceea ce faci, fie el si intr-un proiect pentru mame. Succes, Radu.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asta cred că a fost cea mai grea probă pentru mine din ediția asta. :) Mulțumesc!

   Ștergere
 2. Multumesc frumos pentru mentionare! :) Fiecare etapa din viata unei femei are farmecul ei, in ciuda oricarei dificultati.

  RăspundețiȘtergere

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !