DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

miercuri, 20 decembrie 2017

Rezerva de energie

Am prins vremurile de dinainte de '89 și chiar câțiva ani după, când nu plecam la nici un drum cu mașina fără rezervă de benzină la mine, adică canistra aceea de 20 l pe care o căram în portbagaj. Nu de alta, dar de multe ori se întâmpla să nu găsești benzină la pompă și nimeni nu-și dorea să rămână-n „pana prostului”. De asemenea, în toate drumețiile pe care le-am făcut atât ca licean dar și ca student, aveam mereu la mine măcar o conservă de carne, chiar dacă excursia dura o zi sau mai puțin. Mai în glumă, mai în serios, numeam acele conserve rații de fier în caz de foame. Și nu de puține ori aceste bune obiceiuri mi-au fost de folos.

Acum, ritmul vieții a devenit cu mult mai alert. Nu mă mai lovesc de acele probleme, în schimb de multe ori mă confrunt cu o lipsă acută de timp. Tânjesc după un mic dejun tihnit dar de cele mai multe ori abia apuc să-mi beau cafeaua. Mi-e dor după un prânz cu două feluri de mâncare dar, ca un făcut, exact atunci are nevoie urgent clientul X de mine. Jur că atunci când am satisfăcut stagiul militar eram cu mult mai relaxat la acest capitol. De aceea nu pot decât să-i felicit pe cei de la Campofrio pentru noul lor Active Snack, o adevărată rezervă de energie la purtător care nu te lasă la greu.

active snack campofrio

Este perfect să-l ronțăi în mașină în drum spre serviciu, îl poți pune în buzunarul de la sacou fără ca nimeni din birou să își dea seama și culmea, nu trebuie ținut la frigider dacă e păstrat în ambalajul original. Ce mai, un snack smart, ideal porționat. Priviți-l doar!

Active snack

Este delicios dar și nutritiv, cu conținut ridicat de proteine, motiv pentru care îl recomand și fiului meu care trage de fiare la sală. Mai ales că este fără gluten, fără lactoză, fără coloranți sau potențiatori de aromă.

active snack campofrio

Am lăsat la urmă două chestii importante:
1) De abia aștept să văd privirile admirative pe terasă, la seara cu băieții, când între obișnuitele pungi cu chipsuri voi scoate triumfător câte un Active Snack.
2) Se pot câștiga premii săptămânale pentru cei care cumpără produsul până la sfârșitul lunii ianuarie și se înscriu pe site-ul  ActiveSnack, dar asta rămâne între noi! 😉

Ce spuneți, vă prinde acest nou stil de snacking? Căci mie, mi se potrivește!

10 comentarii:

 1. O, da! Mi se potriveste ca o manusa!:) Am nevoie de multa energie!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mă bucur că am făcut recomandarea persoanei potrivite! :) Să-mi spui cum fost!

   Ștergere
 2. Chiar mi-ar place sa fiu intr-un scenariu in care scot stick-ul din buzunar :))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Păi îți dau eu 2-3 snackuri, tu fă scenariul și pune-l în scenă! :)

   Ștergere
 3. m ajuns sa nu avem timp nici sa mancam... atunci o gustare rapida e solutia. Referitor la conservele de carne... sunt nelipsite la drum lung. Mai ales cand am un sot pretentios si sensibil. Prefera ceva ambalat decat gatit de altii.

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu l-am gustat dar presupun ca e bun.In general imi plac produselr Campofrio. Ceea ce imi place cel mai mult, mi se pare extrem de discret...

  RăspundețiȘtergere

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !