DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

luni, 29 ianuarie 2018

Dacă zic brioșe, atunci mă gândesc la Cupcake Factory Constanța

Serios, dacă văd brioșe sau doar aud de ele, primul gând îmi zboară către Cupcake Factory Constanța. Și asta numai din „vina” Dianei Slav care pesemne s-a gândit că mă cam plictisisem pe la atâtea degustări de vinuri și o schimbare de registru ar fi poate binevenită. Așadar pe 20 ianuarie în jurul orei 11, alături de alți colegi bloggeri, am poposit pe strada Țepeș Vodă nr 2 din Constanța pentru a vedea cu ochii noștri locul recomandat atât de călduros. Și zău dacă mi-a părut rău!


Păi cum să-ți pară rău când ești întâmpinat cu asemenea bunătăți! Spuneți și voi!

cupcake

Nu mi-s pofticios din fire, dar zău că de abia așteptam să le gust (arată cu mult mai bine în realitate). Preferatele mele au fost cele cu nucă și cacao, cele din dreapta sus.

Mi-am luat de o grijă, atunci când voi avea invitați știu cum pot să-i impresionez cu ceva dulce și bun. Am înțeles că oferă și candy baruri la cerere, așa că îi voi vinde pontul firmei cu care colaborez. Ca și ingrediente folosite, vă ofer un singur exemplu care, cred eu, spune multe.

ciocolată

Gama de produse este cu mult mai mare, sunt multe care se fac și pe comandă cum ar fi tortul Pavlova (dacă am reținut bine), așa că mai bine vă las și pagina de facebook, nu de alta dar poate vi se face poftă. Și n-aș vrea să mă-njurați! 😉

4 comentarii:

 1. Adica, arunci bomba si sa ne descurcam, sa potolim papilele gustaive care deja au inceput sa tropaie la vederea brioselor si la alte delicii. Frumos .... n-am ce zice :))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Păi și ce să fac? Să mai spun că aveau dulceață de căpșuni la interior și crema era... mmm? Sau ce gust fin de ciocolată aveau prăjiturelele alea? Sau că bolurile cele mici erau pline cu acea ciocolată belgiană? Din astea? ;)

   Ștergere
 2. si eu ce caut pe blogul tau la ora asta tarzie din noapte? De unde era sa stiu ca Radu al meu scrie despre dulciuri si nu despre orice desert ci despre cupcakes la care salivez intotdeauna?

  RăspundețiȘtergere

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !