DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

vineri, 19 ianuarie 2018

Lansarea primului curs Sommelier Consultant

Vă mai aduceți aminte că pe la sfârșitul lui octombrie, într-un articol vă „amenințam” că Ionuț Făcăleț, somelier certificat de către Court of Master Sommelier UK și manager zonal Dobrogea și Moldova al Asociației Somelierilor din România, unde este și director relații internaționale, ne pregătește cursuri în domeniu? Ei bine, exact asta se întâmplă acum! Dar mai bine vă dau comunicatul, vă veți lămuri mai bine!

curs Sommelier Consultant

Comunicat:


„LANSARE PRIMUL CURS SOMMELIER CONSULTANT

Ionut Facalet, somelier certificat de Court of Masters Sommeliers (singura scoala de somelieri recunoscuta la nivel mondial), recent intors in Romania, si-a lansat propria platforma Sommelier Consultant si primul curs organizat se va desfasura in Constanta.
Data de pornire: 22 ianuarie 2018
Durata : 6 saptamani, exceptie saptamana 1-8 martie
Data examen: 15 martie 


Cui se adreseaza: Persoanelor fizice sau juridice (unitati HoReCa) ce doresc sa capete un nivel de cunoștințe avansate despre vinuri, alcooluri, etc.

Cursul este acreditat Ministerul Muncii si va avea o parte de pregatire teoretica si o parte de pregatire practica. Suportul de curs este un produs inovativ, a fost gandit integral de Ionut Facalet, bazandu-se pe experientele si cunostintele proprii aplicate si adaptate pentru a fi utile cursantilor din Romania.

Competente profesionale dobandite, in conformitate cu standardele ocupationale, includ:
-planificarea activitatii proprii
-organizarea locului de munca
-promovarea ofertei de vinuri si alte bauturi
-efectuarea servirii clientilor
-asigurarea calitatii serviciilor de restaurant
-servire si asociere vinuri si nu numai


Cursul pe orasul Constanta este deja inchis, clasa are numarul necesar de inscrieri si, datorita solicitarilor din tara, cel mai probabil va fi si singurul din 2018 pentru orasul Constanta. 

Exista in pregatire o serie de proiecte viitoare cu un  calendar variat care va include: cursuri pentru alcooluri, spumante (champagne), bere , țigări de foi, ape , rețete de cocktailuri , vinuri fortificate și degustare în Blind pe spumante și alcooluri albe și colorate (maturate).


Pentru orice detalii puteti contacta: Ionut Facalet - tel.0722197153 


Comunicatul este preluat integral, fără modificări. După cum vedeți, cursul pe Constanța este deja închis, ceea ce spune multe despre interesul existent în domeniu. Spor la dobândirea de competențe profesionale!

Update 25.01.2018 - Am primit de la domnul Ionuț Făcăleț acceptul pentru un nou logo al cursului. Cum vi se pare?

sommelier consultant logo

Un comentariu:

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !