DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

vineri, 23 februarie 2018

Spring SuperBlog 2018 la linia de start

Eu fac joc de glezne! Pe voi vă sfătuiesc să faceți mersul piticului (metaforic vorbind). De ce? Păi pentru că pe 1 Martie începe Spring SuperBlog 2018! Așadar încălzirea și apoi alinierea la start!

Spring SuperBlog 2018

SuperBlog, ca și competiție pentru bloggeri, nu cred că mai are nevoie de prezentare. Știți cu toții că din 2008, adică de aproape 10 ani, adună la start bloggeri cu ștate vechi sau începători (nu face discriminare) să se întreacă în creativitate.Și vă așteaptă pe toți, veterani ai acestei competiții sau noi competitori, să începeți primăvara cu o nouă ediție. Asta, în caz că vă place o competiție de blogging creativ și considerați că vă țin curelele să scrieți pe teme date respectând termene limită. Știu, sună inchizitorial dar e mult mai ușor decât pare. În plus, distracția-i garantată dacă nu sunteți din cale afară de ofticoși (eu sunt puțin, recunosc).

Și ca să n-o lungim, mai e ceva de amintit, premiile. Nu știu care vor fi, încă nu au fost anunțate. Ediția din primăvară e mai misterioasă, cam ca doamnele pe care le sărbătorim în luna de desfășurare a competiției. Dar, din experiența participării la edițiile trecute, vă pot spune că sunt și interesante și tentante. Așa că... vă aștept să ne întrecem începând cu 1 Martie! Luați mărțișoare din timp! 😉

13 comentarii:

 1. Răspunsuri
  1. Nu, de data asta stau pe margine. :) Sper ca organizatorii sa tina cont de unele chestiuni semnalate. Mult succes! Multa inspiratie!

   Ștergere
 2. Bafta, Radu! Stiu ca ma provocasei tu sa particip, dar te las pe tine tura asta. Poate data viitoare. Te sustin de pe margine, se stie!

  RăspundețiȘtergere
 3. Oare daca are loc in luna Martie, supreanumita si luna Femeii, juriul e mai indulgent pentru sexul frumos? Intreb si eu pentru un prieten, cum ar spune Emil :)) Bafta sa avem cu toti, Radule!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dacă e să mă întrebi pe mine juriile sunt întotdeauna mai indulgente cu sexul slab. :)
   Baftă să fie!

   Ștergere
 4. Mult succes! Sper că o să ajungem printre finalişti şi o să ne confruntăm corect. :)

  Alexandru Panait

  RăspundețiȘtergere
 5. Bafta, Radu! Nu-ti urez mai multe, ca tu ti-o iei în cap si ma lasi fara premii! :)

  RăspundețiȘtergere

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !