DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

vineri, 30 martie 2018

Clubul de vin - ASR - Constanta - Toscana - 26.03.2018.


Clubul National de VIN-A.S.R. a sarbatorit #ASR21ani printr-un Eveniment Premium la Nivel National, desfasurat in data de 26.03.2018, ora 18:30, organizat de Asociatia Somelierilor din Romania (www.somelieri.ro), sub egida A.S.I.-Asociatia Internationala de Somelieri (www.sommellerie-internationale.com)

Multumim tuturor sponsorilor care au facut posibil acest minunat eveniment al Asociatiei Nationale a Somelierilor din Romania: SELGROS CASH&CARRY Constanta si Restaurantul TOSCANA Constanta care au pus la dispozitia invitatilor preparatele culinare asociate cu vinurile prezentate cat si locatia, dar nu în ultimul rand Multumim Caselor de Vinuri care au participat la acest eveniment: AMFITEATRU VITIS, DOMENIUL BOGDAN, DOMENIILE BLAGA, DOMENIUL SAMBURESTI, CASA DE VINURI COTNARI, DAVINO, JIDVEI, PURCARI, VIA VITICOLA SARICA NICULITEL, VINARTE dar si a producatorilor de Ape: AQUA CARPATICA si BORSEC.

Mulțumesc și eu domnului Ionuț Făcăleț de la la Sommelier Consultant pentru amabila invitație.

Ionut Facalet

Ce vreau să spun este că acest tip de evenimente sunt necesare și utile pentru cunoașterea și promovarea valorilor românești ale vinurilor. În spatele unei sticle se ascunde multă muncă, pasiune, tradiții și cultură. În rest, vorbele sunt de prisos, vă las în compania câtorva imagini de la eveniment.

Întâi, câteva cu bloggerii participanți.

bloggeri

bloggeri

Asocieri culinare.

asocieri culinare

asocieri culinare

Și, desigur, câteva vinuri! 🙂

vin

vin rosu

vinuri romanesti


Mulțumesc pentru imagini lui Cristina Florina Baban și lui Zetu Harry.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !