DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Visul meu și-a luat zborul! -articol premiat la Spring Superblog 2018

Privește-n sus și fă-mi cu mâna!

Motto: „ Mâine voi fi ceea ce am ales astăzi să fiu .”— James Joyce De mic copil am iubit literatura SF. După ce am terminat de citit căr...

miercuri, 4 aprilie 2018

Dobrogea în sărbătoare. Pasca și cozonacul.

Pe 2 aprilie, 2018, ora 12.30, la Cofetăria Moesis by Angelo din str. Mircea cel Bătrân Nr. 148 s-a desfășurat evenimentul „Dobrogea în Sărbătoare. Pasca și Cozonacul”, o experiență organizată de TourX în colaborare cu Grupul de Firme Angelo și Asociația Tăranii Dobrogeni, lucru care l-am anunțat pe pagina fe facebook. Eu am participat la el, chiar dacă a fost zi de înscriere a articolelor personale într-o probă de Superblog, competiție la care particip.

Pască cozonac

Acum ce să spun, dacă s-a întâmplat ceva și nu ați putut ajunge înseamnă că ați avut ghinion. Pentru că gazda noastră, Paula Vals, fondatoarea Grupului de Firme Angelo și invitații săi Cămara Bunicii Ioana, Gina- Corina Bănuță, Mirabela Burichter, Darul Bunicii, Patiseria Crina au expus bunătăți ce s-au lăsat degustate.

Angelo

Acum mă gîndesc dacă să pun poze sau nu, să vă fac poftă ori ba. Dar mai degrabă cred că aleg să vă fac poftă cu câteva fotografii. Nu prea multe, caci... 🙂

cozonac

pască si chec

pasca


Ca o noutate, curiozitate, am gustat o Băbească Neagră vinificată rose, marca LaSapata. Din păcate nu era chiar la temperatura potrivită și nici în asocierea culinară potrivită, așa că nu mi-am putut forma o părere. Dar o voi urmări cu interes!

Mulțumesc Cristina pentru poze! Mai multe despre culisele evenimentului puteți citi aici.

3 comentarii:

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !