Pe 2 aprilie, 2018, ora 12.30, la Cofetăria Moesis by Angelo din str. Mircea cel Bătrân Nr. 148 s-a desfășurat evenimentul „Dobrogea în Sărbătoare. Pasca și Cozonacul”, o experiență organizată de TourX în colaborare cu Grupul de Firme Angelo și Asociația Tăranii Dobrogeni, lucru care l-am anunțat pe pagina fe facebook. Eu am participat la el, chiar dacă a fost zi de înscriere a articolelor personale într-o probă de Superblog, competiție la care particip.
Acum ce să spun, dacă s-a întâmplat ceva și nu ați putut ajunge înseamnă că ați avut ghinion. Pentru că gazda noastră, Paula Vals, fondatoarea Grupului de Firme Angelo și invitații săi Cămara Bunicii Ioana, Gina- Corina Bănuță, Mirabela Burichter, Darul Bunicii, Patiseria Crina au expus bunătăți ce s-au lăsat degustate.
Acum mă gîndesc dacă să pun poze sau nu, să vă fac poftă ori ba. Dar mai degrabă cred că aleg să vă fac poftă cu câteva fotografii. Nu prea multe, caci... 🙂
Ca o noutate, curiozitate, am gustat o Băbească Neagră vinificată rose, marca LaSapata. Din păcate nu era chiar la temperatura potrivită și nici în asocierea culinară potrivită, așa că nu mi-am putut forma o părere. Dar o voi urmări cu interes!
Mulțumesc Cristina pentru poze! Mai multe despre culisele evenimentului puteți citi aici.
Imi ploua in gura. Nu mai este mult pana sambata cand fac si eu cozonaci si pasca.
RăspundețiȘtergereSunt sigur că âți vor ieși cel puțin la fel de bune!
Ștergeresarbatori frumoase sa ai Radu!
RăspundețiȘtergere