DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

duminică, 17 iunie 2018

Cea mai bună bere este cea care îți place! (Berea de 10)

Berea de 10 sau altfel spus, cea mai bună bere din lume este, cu siguranță, cea care îți place! Și dacă se mai întâmplă ca aceea să fie făcută în una dintre cele mai moderne fabrici de bere din lume, după o rețetă tradițională ce folosește ingrediente 100% naturale, atunci cu siguranță că ai tras lozul norocos.

Știm cu toții că acesta este cazul fabricii de la Sebeș-Lancrăm, unde în primăvara anului 2008 Romaqua Group a intrat pe piața berii cu brandul Albacher și prin urmare în 2018 împlinește 10 ani de la lansare.

10 ani albacher

Nu demult am citit o carte al cărei titlu insinua nonșalant că femeile vin de pe Venus iar bărbații de la... bere (bine, titlul original este „Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut” by Simona Tache&Mihai Radu, dar în paginile cărții citim doar despre bere). Un punct de vedere un pic cam feminist, dacă e să mă întrebați pe mine, deși nu întru totul lipsit de adevăr. De ce să nu recunoaștem, una din cele mai mari plăceri ale bărbaților adevărați și liberi este „ieșitul la o bere cu băieții”.

la o bere cu baietii

Și ca să fiu sincer până la capăt, știu (din surse sigure) că și celor căsătoriți le-ar plăcea. Dar cum ar putea oare să recunoască? 😉 Nu-i nimic, există soluții. Distracția la bere se poate face și pe perechi, mai soft, desigur.

la bere cu perechea

În plus, este perioada Campionatului Mondial de Fotbal 2018 ce se desfășoară pe un început de vară toridă. Cum ai putea să te bucuri complet de el fără să ai în față o bere bună?

bere buna

Sau s-ar putea să-ți placă și alte sporturi, de echipă. De ce ar lipsi o bere?

bere in doi

O bere de 10 cu siguranță face față cu brio tuturor provocărilor de mai sus. Mai ales dacă are mai multe sortimente, căci gusturile diferă de la persoană la persoană dar și de la o zi la alta.

albacher gama

În acest caz, sortimentele prezente pe piață sunt: Albacher Premium, Albacher Winter, Albacher de Paști, Albacher Radler, acestea fiind îmbuteliate atât la PET și doză, cât și la sticlă. Este o bere Premium Lager, fiind produsă doar din patru ingrediente naturale: apă, malț, mălai şi hamei. Rețeta este tradițională așa că berea are un caracter unic şi distinct. Nu ai cum să nu remarci gustul pur şi aroma perfect echilibrată dar naturală. Este o bere uşoară pe care o savurezi oricând cu plăcere deoarece este o bere proaspătă, nepasteurizată, filtrată la rece, fiind caracterizată drept o bere vie, ce își păstrează caracterul. Mai mult, datorită fermentării la temperaturi joase, dioxidul de carbon este persistent, în acest fel berea își menține prospețimea și perlajul timp îndelungat după deschidere. Dar ce m-a cucerit definitiv la acest brand este un gadget numit glass-up.Chiar merită să urmăriți acest clip în care Albacher prezintă dispozitivul care transforma doza în sticla (pe www.sport.ro). Mulți dintre voi veți fi cuceriți!

Acestea fiind spuse, vă urez o vară răcorită de berea ce vă place!
Credit foto https://www.facebook.com/AlbacherRomania/


8 comentarii:

 1. Pentru mine Albacher a fost mereu berea de mijloc. Nici prea prea nici foarte foarte.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sunt convins că fiecare dintre noi are o bere preferată, după cum am spus de la început! :)
   Dar glass-up-ul ăla e șmecher! ;)

   Ștergere
 2. Ce ingenios. Chiar si numai de dragul dispozitivului care transforma doza in sticla si tot voi bea o bere Albacher

  RăspundețiȘtergere
 3. Te-as vedea folosind acel "dispozitiv" cand te uiti la un film bun :))

  RăspundețiȘtergere
 4. Interesant dispozitivul.Sunt persoane care au dificultati cand consuma bauturi la cutie. Iar despre bere...numai de bine:)

  RăspundețiȘtergere

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !