DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Visul meu și-a luat zborul! -articol premiat la Spring Superblog 2018

Privește-n sus și fă-mi cu mâna!

Motto: „ Mâine voi fi ceea ce am ales astăzi să fiu .”— James Joyce De mic copil am iubit literatura SF. După ce am terminat de citit căr...

luni, 2 iulie 2018

Companie din Constanța - exclusivitate pentru rame de ochelari Bvlgari în Dobrogea

Port ochelari și toți cei care mă cunosc sau îmi urmăresc postările de pe blog știu acest lucru. De aceea nu ar trebui să vă mire când vă spun că vineri, 29.06.2018, în timp ce așteptam autobuzul 44, am ales să mă adăpostesc de violenta repriză de ploaie în magazinul OptiEni de pe strada Baba Novac, magazin care așa cum sugerează numele se ocupă de ochelari, lentile și probleme de vedere. E drept, nici nu prea aveam opțiuni, alături mai este doar un magazin cu articole de vânătoare și oricum aveam în plan o schimbare de ochelari.

De la personalul foarte amabil și zâmbitor am aflat un lucru interesant (atât pentru mine dar, cred eu, și pentru voi) și anume:

Compania OptiEni are exclusivitate pentru rame de ochelari Bvlgari în toată Dobrogea și prin urmare și în Constanța.

exclusivitate ochelari bvlgari constanța

Deși nu cred că există constănțean care poartă ochelari (de vedere, de soare ori ca simplu accesoriu) care să nu fi trecut pragul unui magazin OptiEni sau măcar să știe de ele (sunt două în Constanța), sunt convins că această exclusivitate le va consolida poziția pe piața constănțeană, în special pe segmentul celor care își doresc produse de calitate de la branduri de renume. Prețurile mi s-au părut mai mult decât decente, comparativ cu ce am văzut în vizitele mele în exteriorul țării. Desigur, ramele de ochelari sunt însoțite de un certificat de autenticitate.

ochelari Bvlgari

Cum aversele de ploaie au continuat destul de mult am avut răgazul necesar să pun destule întrebări. Așa am aflat încă un lucru pe care nu-l știam. Atât ramele de ochelari Bvlgari cât și cele de la Ray-Ban, Versace ori Vogue (mărci pe care magazinele OptiEni le au deasemenea în portofoliu) au același producător, Luxottica - lider mondial pe piața ochelarilor pe segmentele premium, lux și sport.

OptiEni

Dacă tot v-am spus că această companie constănțeană are exclusivitate în Dobrogea pentru rame de ochelari Bvlgari (din mai, 2017), cred că nu ar fi prea frumos dacă nu aș marca câteva repere pentru brand-ul ce a reușit să ridice ochelarii la rang de accesorii ce pot fi folosite ca elemente cheie în definirea unei ținute vestimentare (sunt sigur că știți că numele mărcii este scris conform alfabetului grecesc și este derivat din numele de familie al creatorului).

Să vorbim un pic despre segmentarea colecției:
 • Serpenti - simbol al seducției; simbol al înțelepciunii, vitalității, ciclului vieții; adevărate capodopere contemporane.
 • Bvlgari Bvlgari - fuziune între cultură și modernitate; simbolistică inspirată de monedele antice grecești.
 • Bzero1 - carismă; ciclul nesfârșit al vieții; grandoarea Colosseumului roman și a frumuseții sale eterne.
 • Primavera (Colecția Le Gemme) - teme florale ce aduc petalele florilor din Austria pe brațele ochelarilor.
 • Octo / Diagono - inspirată de colecția de ceasuri Bvlgari pentru bărbați aceasta surprinde perfecțiunea în cele mai mici detalii, geometrie și performanță.
 • Tubogas 
 • Ceramic
 • Diva - senzualitatea și luxul italian absolut; aplicații din smarald; are aplicată frunza Ginko, simbol al puterii și longevității.
 • Le Gemme -  cele mai înalte standarde de calitate; ornamente realizate din pietre semiprețioase: onix și ametist; decorurile metalice sunt placate cu aur de 18K.
Ce să spun, cred că sunt suficiente posibilități de a alege ceva... pe inima și sufletul oricui.

Mă bucur pentru OptiEni dar și pentru noi, constănțenii. O astfel de exclusivitate din partea unui asemenea brand nu se obține ușor. Mi-aș dori în oraș mai multe astfel de firme care să aducă parteneriate valoroase.

4 comentarii:

 1. A picat numai bine articolul tau.Tot trebuia sa-mi schimb ramele la ochelari:)

  RăspundețiȘtergere
 2. Tare mult îmi plac! Prețurile nu știu care sunt, probabil destul de mari. Problema este că nu-ți poți pune ramele la un centru care să accepte să le aduci tu ):

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Prețurile sunt ok, aici. Eu cred că se poate, cel puțin eu mi-am mai schimbat lentilele pe aceleași rame.

   Ștergere

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !