Azi am făcut un mic dejun mai altfel, ouă de prepeliță în avocado. Am văzut zilele trecute o postare, probabil pe Facebook și cum sunt mai curios decât o femeie însărcinată m-am gândit să o încerc, numai că aceea folosea ouă de găină. Am ales să folosesc ouă de prepeliță pentru că au mărimea potrivită pentru a ocupa locul lăsat liber după ce am scos sâmburele de la avocado. În varianta cu ouă de găină mai trebuia scobit interiorul, o muncă suplimentară. Și cum eu sunt un leneș creativ... în fine, ați prins voi ideea.
Ingredientele cam astea sunt, ouă de prepeliță, avocado și condimentele care vă plac (eu am folosit sare de Himalaya și piper negru proaspăt râșnit).
După cum se vede nu prea am dexteritate la spargerea ouălor de prepeliță, am ratat unul și spre ghinionul meu s-a împrăștiat în tavă. Ceea ce înseamnă că voi avea serios de spălat la ea. Le-am băgat timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit și a ieșit ce-a ieșit.
Adică un mic dejun neașteptat de bun. Nu l-aș mânca în fiecare dimineață, este și destul de sățios. Dar o dată pe săptămână ar merge, mai ales că cică ar fi sănătate curată.
Îmi lasă gura apă.!
RăspundețiȘtergereChiar este bun! Merită încercat!
ȘtergereSimplu si gustos si... interesant! Eu am devenit o lenesa, mananc ce mi se da, chiar daca uneoi mai fac mutre :D
RăspundețiȘtergereGarantez, e o mâncare pentru leneși. Se face singură și e incredibil de gustoasă! :)
ȘtergereImi pare geniala ideea. Si clar e o varianta sanatoasa si satioasa a ochiurilor prajite. Ai si avocado, adica grasii bune, ai si proteine. Sunt recomandate ouale de prepelita. Eu doar fierte am mancat pana acum. Voi testa si eu.
RăspundețiȘtergereAbia aștept să-mi spui dacă îți place! :)
Ștergerela oua de prepelita ma bag, dar fara avocado. Am incercat sa il consum sub mai multe forme, dar nu-l suport decat in guacamole.
RăspundețiȘtergereCopt la cuptor cu condimente are un altfel de gust. S-ar putea să-ți placă!
ȘtergereO reteta delicioasa!
RăspundețiȘtergereÎntradevăr! :)
Ștergere