DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

marți, 4 septembrie 2018

De zece ani

De zece ani” sau „M-am jurat că n-o mai fac”, au fost titlurile la care m-am gândit pentru acest articol. Până la urmă, după o lungă și dificilă dezbatere lăuntrică m-am hotărât pentru primul. De ce? Pentru că ei, organizatorii Superblog, (Claudia și Albert, personaje publice, care cred eu că nu mai au nevoie de nici o prezentare) au făcut „De zece ani”, așa cum au promis în tot acest timp, iar eu de vreo cinci încoace nu reușesc să respect niciodată „M-am jurat că n-o mai fac”. În toamna lui 2018, recidivez și spun spășit că: Da, voi participa din nou la Superblog!

de zece ani superblog


În acest an îmi va fi mai greu un pic (cei care mă citesc știu despre ce vorbesc), dar cu atât mai mult mă voi strădui. Poate nu voi reuși să particip la toate probele, deși voi încerca.

Ce este SuperBlog-ul? Este despre o competiție de creativitate, despre dezamăgiri și mari bucurii, despre cum să-nveți să faci blogging, despre cum să-ți faci prieteni noi sau să-i regăsești pe cei vechi, este despre bucuria de a scrie! Dar mai bine vă ofer posibilitatea să citiți direct de la sursă, mai ales că la rubrica „Blog” veți găsi o groază de experiențe ale multor din cei care au participat și au câștigat această frumoasă competiție. Dar și multe sfaturi care vă pot îndruma cum să o faceți și voi. Așa că cel mai bun lucru pe care-l pot face este să vă las un link către înscriere (butonul e chiar pe banner, în dreapta, deși mai bine ați citi regulamentul întâi), de acolo vă descurcați voi! 🙂

10 comentarii:

 1. Toata admiratia pentru consecventa de a participa la o astfel de competitie.
  Succes si inspiratie, Radu! Sanatate multa!

  RăspundețiȘtergere
 2. Mult succes, Radu! Iti va distrage atentia de la " alte" probleme.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acesta a fost și motivul principal pentru care m-am înscris, că nu știu cât de mult mă voi putea concentra. Mulțumesc!

   Ștergere
 3. Radu, bine ai revenit in SuperBlog, editia aniversara de 10 ani!
  Multumim pentru inscriere si iti amintim ca luni, 1 octombrie 2018, se lanseaza prima proba a competitiei. Daca vrei sa primesti probele direct in inbox, iti recomandam sa te abonezi la newsletterul nostru: https://blog.super-blog.eu/ Te asteptam cu drag la linia de start. Inspiratie si succes din plin! PS. Ne vedem la Gala, da? :)

  RăspundețiȘtergere

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !