DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Visul meu și-a luat zborul! -articol premiat la Spring Superblog 2018

Privește-n sus și fă-mi cu mâna!

Motto: „ Mâine voi fi ceea ce am ales astăzi să fiu .”— James Joyce De mic copil am iubit literatura SF. După ce am terminat de citit căr...

vineri, 23 noiembrie 2018

Miss Baker's mai aproape de constănțeni

Ieri, 22.11.2018, de la ora 19 a avut loc preambulul a ceea ce se va întâmpla azi începând cu ora 11, adică Miss Baker's Opening Party într-o variantă mai restrânsă pentru bloggerii care au reușit să ajungă (și nu numai).

Miss Baker's Opening Party

A fost o întâlnire a bloggerilor, de fapt au fost mai mult reprezentantele sexului frumos ale breslei, dulce și apetisantă. Pentru că eu încă nu pot mânca și nici nu am gust (radioterapia) l-am luat cu mine pe fiul meu, să-mi povestescă gusturile. Gusturi care au fost destule și toate bune după cum mi-a mărturisit spre sfârșit.

Miss Baker's

Miss Baker's Opening Party


Miss Baker's

Deși am cu mult mai multe poze, mă voi opri aici, mi s-a făcut mie poftă când le-am revăzut.

Cafeaua a fost de la prietenii de la Coretto iar eu am putut gusta un vin, doar cât să-mi umezesc gâtul uscat (știți că atunci când vi se face poftă vi se usucă gâtul 🙂).

Miss Baker's Opening Party

Nu uitați că Miss Baker's s-a străduit să fie mai aproape de constănțeni și că azi, începând de la ora 11, are loc Miss Baker's Opening Party. Evenimentul va fi dulceee... 🙂 Unde? În bulevardul Mamaia la numărul 70. Dacă l-am nimerit eu care, vorba aia, sunt mai cu capu-n nori, sigur îl găsiți și voi.

3 comentarii:

  1. in afara de faptul ca am devorat chestiile alea bune, m-am bucurat ca am fost toti la un loc! succes lui Carmen si Mihai!

    RăspundețiȘtergere

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !