DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Un alt vis -articol premiat la Superblog 2018

Visând pe strada mea

Vreau o stradă doar a mea Să îmi plimb pașii pe ea Și o casă „colorată” Să mă reprezinte, toată. ***   Voi extrapola un pic...

vineri, 23 noiembrie 2018

Miss Baker's mai aproape de constănțeni

Ieri, 22.11.2018, de la ora 19 a avut loc preambulul a ceea ce se va întâmpla azi începând cu ora 11, adică Miss Baker's Opening Party într-o variantă mai restrânsă pentru bloggerii care au reușit să ajungă (și nu numai).

Miss Baker's Opening Party

A fost o întâlnire a bloggerilor, de fapt au fost mai mult reprezentantele sexului frumos ale breslei, dulce și apetisantă. Pentru că eu încă nu pot mânca și nici nu am gust (radioterapia) l-am luat cu mine pe fiul meu, să-mi povestescă gusturile. Gusturi care au fost destule și toate bune după cum mi-a mărturisit spre sfârșit.

Miss Baker's

Miss Baker's Opening Party


Miss Baker's

Deși am cu mult mai multe poze, mă voi opri aici, mi s-a făcut mie poftă când le-am revăzut.

Cafeaua a fost de la prietenii de la Coretto iar eu am putut gusta un vin, doar cât să-mi umezesc gâtul uscat (știți că atunci când vi se face poftă vi se usucă gâtul 🙂).

Miss Baker's Opening Party

Nu uitați că Miss Baker's s-a străduit să fie mai aproape de constănțeni și că azi, începând de la ora 11, are loc Miss Baker's Opening Party. Evenimentul va fi dulceee... 🙂 Unde? În bulevardul Mamaia la numărul 70. Dacă l-am nimerit eu care, vorba aia, sunt mai cu capu-n nori, sigur îl găsiți și voi.

3 comentarii:

  1. in afara de faptul ca am devorat chestiile alea bune, m-am bucurat ca am fost toti la un loc! succes lui Carmen si Mihai!

    RăspundețiȘtergere

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !