DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

marți, 18 decembrie 2018

Gala SuperBlog 2018

Gala SuperBlog 2018 a fost specială din mai multe motive. Primul ar fi că această frumoasă competiție de blogging creativ tocmai a împlinit 10 ani de desfășurare neîntreruptă - La mulți ani în continuare! Al doilea ar fi că s-a desfășurat într-o superbă locație din Poiana Brașov și anume la Royal Boutique Hotel. Iar al treilea, ar fi faptul că am reușit să-mi încarc din plin bateriile care, fie vorba între noi, erau cam pe roșu. Există totuși și un mic regret, datorită afecțiunii de care sufăr, nu am putut gusta din bunătățile puse de gazde pe masă. Drept urmare le-am pedepsit, nu le-am făcut nici o poză (aiurea, am fost cu capu-n nori și, pur și simplu, am uitat). În fine, totul a început cu această invitație: 

Gala SuperBlog 2018


În jurul orei 12, sâmbătă 15.12, în Poiană, căutam hotelul cu GPS-ul (apropo, trebuie lucrat un pic la indicații). Am intrat pe ușă și aproape m-am ciocnit de Albert (împreună cu Claudia, sunt organizatorii competiției SuperBlog). La recepție, lucrurile au decurs rapid, eficient, cu multă amabilitate și zâmbete, așa că în cinci minute eram în cameră.

camera royal boutique hotel

Royal Boutique Hotel

Camera curată, patul foarte odihnitor și îmbietor, cald. Am făcut un duș, ca să verific dacă e totul în regulă și acolo (era). 🙂 De fapt, am profitat de faptul că Emil și Givan, aka Gi Gigel, nu sosiseră încă (ei au fost colegii de apartament). După ce m-am uscat, am hotărât că este momentul să învăț și eu odată cum se face un selfie. Și așa, din avânt, am făcut trei. Pe terasa hotelului, la intrare și în lateralul parcării. Iată:

royal boutique hotel

royal boutique hotel

royal boutique hotel

O imagine mai de ansamblu și cu asta am terminat.


Hotel Royal Poiana

După ce m-am schimbat într-o ținută mai potrivită, la ora 17 am coborât în salonul hotelului unde ne-am îmbrățișat, pupat, am schimbat (și) amabilități, vorbind de vechii cunoscuți. Sau am făcut cunoștință cu cei pe care-i vedeam prima oară. Asta până la 17.30, când a început gala, aveți în continuare videoclipul (momentul meu de emoție este undeva între 1.45.57 și 1.53.20).După, s-a mâncat (ah, de ce a trebuit să-mi aduc aminte...) și a urmat petrecerea SuperBlog, în salon la Royal Boutique Hotel. Petrecerea merită propriul ei articol, pentru că de vreo cinci ani, de când particip și eu din când în când, mi s-a părut a fi cea mai reușită. Poate sunt și alte păreri, dar cert este că m-am simțit extraordinar de bine și am simțit, la propriu, cum mă reîncarc cu energie. La mulți ani SuperBlog!

8 comentarii:

 1. Hei, ce vrednic ai fost!
  Deși am participat doar la două dintre cele... multe gale, opinia mea coincide cu a ta: a fost cea mai frumoasă!
  Mă bucur că ne-am cunoscut și offline!Trebuie să urc și eu, să ne vedem în primii 3 la primăvară :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Este a doua Gală la care particip și mi-a plăcut mai mult decât cea din primăvară.
  Felicitări pentru parcurs și pentru selfie 😏

  RăspundețiȘtergere
 3. Ma bucur ca ne-am cunoscut. Sa ai un An Nou 2019 bun si frumos!

  RăspundețiȘtergere

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !